SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biz Sizleri Seviyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları Tandoğan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

SP'nin bu konudaki basın bülteni şöyle:

"Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi, 12 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Saadet Partisi Malatya Teşkilatı, seçim hazırlıkları kapsamında mahalle toplantılarına devam ediyor.

Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları Tandoğan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Adaylar, konuşmalarını yapmadan önce mahalle halkının sorunlarını dinledi. Mahalle sakinlerinden bir vatandaş, “Mahallede alt yapı sıfır. Doğru dürüst bir çocuk parkı yok. Sular sık sık kesiliyor. Mahallenin eksiği değil, neyi var? Dersek daha doğru olur” dedi.

Vatandaşların mahalleleriyle ilgili sorunları iletmesinin ardından bir konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı, hükümetin dış politikada yaptığı çalışmaları sert bir dille eleştirerek, “Her gün 200 Müslüman şehit ediliyor. Artık o kadar gündelik haber oldu ki, 200 tane kedi öldürülse haber olacak; 200 tane Müslüman ölüyor, maalesef haber değeri taşımıyor. İslam Ülkeleri, “Türkiye bizim ağabeyimizdir. Türkiye bizim elimizi tutmadığı müddetçe bizim Siyonizm’e kafa tutmamız mümkün değildir” diyor. Peki, hal böyleyken Türkiye’miz ne yapıyor? Elinde tankı olan, elinde silahı olan, elinde bombası olan ve ismini Amerika’nın enformasyon bakanlığının dezenformasyon yaparak muhalif dediği insanların başkanını Türkiye’de karşılıyorlar. Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutuoğlu diyor ki, “Bize 2023 yılına kadar görev verin İslam ülkelerini bir arada toplayıp, ağabeylik yapalım. Sayın Davutoğlu, biz onu 1997 yılında zaten D8 ile yapmıştık. Geldiğiniz zaman size hazır D8 kuruluşu bırakmıştık. Siz Amerika ve Yahudi’nin uşaklığını yapıp, İslam ülkelerinin teker teker kırılmasına göz yumdunuz” dedi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Malatya eski milletvekili Yaşar Canbay ise, “Türkiye’nin kritik bir dönemden geçtiği bir tarihte seçim yapılıyor. Bu seçimde isabetli tercih yapıldığı zaman Türkiye’yi yönetecek namuslu, çalışkan, dürüst, elinde sağlam reçeteler bulunan kadrolar iş başına getirildiği zaman hem Türkiye’miz hem de bölgemizdeki sıkıntılar ve tehlikeli gelişmeler önlenmiş olacaktır” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayı Mehmet Asiltürk ise, “Biz takım tutar gibi, şu parti gelmesin diye bir başka partiye oy verirken; bilmeden kendimizi işlenen suçlara ortak ediyoruz” şeklinde konuştu.

Asiltürk, oy vermenin vekalet vermek olduğunu vurgulayarak, “Biz sizleri seviyoruz. İşsiz olarak evlerinize ekmek götüremezken, birilerini destekliyorsunuz. Birilerinin günahlarına ortak olmayın diye bunları anlatıyoruz. Eğer Cenabı Allah nasip ettiyse, hiçbir insan, bir insanın milletvekili olmasına engel olamaz. Nasip değilse, hiç kimsede milletvekili olamaz. Ancak bu gerçekleri de bir kardeşiniz olarak sizlere anlatmak zorundayız. İnsanlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi ile korkutuyorlar. Bu ülkenin yüzde 99’u ister ibadet yapsın, ister pampasın Müslüman. Bu ülkedeki Müslüman’ın giysisiyle, ibadetiyle, davranışıyla uğraşan bir siyasi parti değil iktidar, iktidar ortağı bile olamaz. Onun için başkalarının sizleri bunlarla korkutarak, kendilerine oy devşirmelerine de inanmayalım” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayı Cumali Akça da, “Ona minute dedikten sonra imanlı olacaksın. İmanla duracaksın, ondan sonra Allah’ta sana yardım edecek. Hani Başbakan o günler gürlüyordu. İsrail özür dileyecekti. İsrail tazminat ödeyecekti. Özre tamam ama tazminata hayır. Gerçi ikisi de olmadı da, vallahi bir damla Furkan’ın kanı var ya; bütün Siyonistlerin parasına bedeldir. Yahudi, hangi kanı, kan parasıyla ödeyecek? Bu millet, sadece Müslümanlara değil, bütün insanlığa hak, adalet, gerçek anlamda demokrasi ve insan hakları götürdü. Onun için bu milletin tekrar ayağa kalkması gerekiyor. Bu millet ayağa kalktığı zaman, ne Filistin’de, ne Irak’ta hiçbir yerde Müslüman kanı akmaz. Onun için milli görüşün iktidar olmazı lazım” diye konuştu.

Öte yandan Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı ve parti üyeleriyle birlikte Dilek Kasabasını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, sorunları da yerinde inceledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız