SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizans Oyunuydu!.."

A- A+ PAYLAŞ
Gençler Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda milli takım antrenörü olarak görev yapan Nedim Türk, basın toplantısı düzenledi. Nedim Türk, Güney Kıbrıs'ta 6 - 9 Ekim tarihleri arasında yapılan şampiyonasında, Türk Milli takımının elde ettiği başarının büyük anlam taşıdığını söyledi. 
 
"BİZANS OYUNU İDİ"
 
Türk yaptığı konuşmada, "Güney Kıbrıs'ta yapılan Avrupa Federasyonu Başkanlığı seçimi çok önemliydi. Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin'de Avrupa Tekvando Federasyonu Başkanlığı seçimine girdi. Bu cesareti ve gayreti gösterdi. Ama maalesef demokrasiye uymayan ve insan haklarına yakışmayan bir seçim yapıldı. Buradaki seçimlerde hazırda olan başkan Yunan'dı ve seçimde Güney Kıbrıs'ta yapıldı. Bu zaten başlı başına bir federasyon başkanımızın deyimiyle bir Bizans oyunuydu. Seçimlerde bende görev aldım. Delege listeleri gece elimize geçti. Sabahta seçim yapıldı. İnsanlar bunu takdir edecektir. Böyle demokrasi olmaz. Daha kötüsü Fransa ve İspanya gibi büyük ülkelere delege hakkı vermediler. Tekvando'da hiç ismi olmayan müsabakalara bile katılmayan ülkelere delegelik hakkı verdiler. Bizi destekleyen ülkelere ise delegelik hakkı vermediler. Dolayısıyla da seçimleri kaybettik. Ama bu seçimlerin iptal olacağı yönünde haber aldık. İnşallah başkanımızın da bu seçimlerde aday olması sebebiyle başkanlığa atanacağı haberini aldık. Bunun sevinci içerisindeyiz. Ben 6 yıldır milli takım antrenörlüğü yapıyorum. Bu kadar haksızlığın olduğu, bu kadar kasıtlı hakem yönetiminin olduğu bir maç hatırlamıyorum. 7 bronz madalya aldık. Bu 7 bronz madalyanın en az 4'ü altın madalya olacaktı. Hakem oyunlarıyla bunun önünü kestiler. Ama yinede Cenabı Allah bize orada 3 defa İstiklal Marşı'nı okumayı nasip etti. 3 altın 7 bronz madalyayla, o kadar olumsuzluğa rağmen gençlerimiz çok mücadele ettiler. Ben federasyon başkanımıza, milli takımlar teknik direktörümüz Ali Şahin'e gösterdikleri ilgi ve çabadan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
"BAŞBAKAN İLGİLENDİ"
 
Son müsabakaya gittikleri gün vize alamadıklarını söyleyen Nedim Türk, "Vizelerimizi gidip, Yunanistan'dan aldık. Böyle bir sıkıntıyla başladık. Ama ülkemizin güçlü olması, Başbakanımızın desteği ve Dış işleri Bakanımızın büyük bir devlet adamı olması hasebiyle Birleşmiş Milletlerden (BM) bize koruma gönderildi. Çocuklarımız, BM'nin korumasıyla müsabakalara gidip, geldiler. Devletimiz, sporcularını takımlarını unutmayıp, sonuna kadar yanlarında olduklarını gösterdi. Ben kendilerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. 
 
"MALATYAMIZIN GURURU"
 
Milli takımın başında Malatya'mızın gururu Nedim Türk görev yapmıştır diyen Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut ise, " Takım haline genel klasmanda bay ve bayanlarda milli takımımız Avrupa ikincisi oldu. Hem Malatya adına hem Türkiye adına hem de Malatya tekvandosu adına Nedim Türk'le gurur ve onur duyuyoruz. Kendisine başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız