SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizce Bilinen Mersedes Kadir..'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:32
'Bizce Bilinen Mersedes Kadir..'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın sevilen yüzlerinden 'Mersedes Kadir' olarak bilinen Fatih Kaydı, gece evine gitmeyince polis ekiplerine bulunması için talimat verildi.

Caddelerde, otomobili olarak farzettiği, ucuna dikiz aynası takılmış, radyo monte edilmiş kavak ağacıyla gezinen ve bu görüntüsüyle bilinen "Mersedes Kadir"in Tecde'deki evine gitmediği, bunun üzerine ailesinin Emniyete ihbarda bulunduğu bildirildi.

Sabaha karşı saat 03.00 sularında Emniyet Haber Merkezi’nden polis ekiplerine “Bizce bilinen Mersedes Kadir’in bu saat itibariyle evine gitmediği şeklinde ailesinin ihbarı var. Gören- bulan ekiplerin merkeze bildirmesi” şeklinde telsiz anonsu ile talimat verildi.

Ancak, polis ekiplerinden “Mersedes Kadir”in yerinin bilindiğine dair herhangi bir yanıt alınamadı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız