SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizce Yanlış Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, terörden dolayı rant ve hayatiyet bulanlara fırsat verilmeyeceğini bildirdi.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Malatya Yurt Savunması Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan İl Başkanı Mustafa Şahin, "Asıl görevlerimizden biriside şehit ailelerimiz ile gazilerimizi ziyaret etmektir. Sizlerin sorunlarını da dinlemek istedik. Duyarlı olan sağduyu insanlarımız bir damla kanın bile akmasının mutlaka durdurulması gerektiğine inanıyor. Şuanda iş sanırım tam kıvamına geldi gibi. Terörün dış ve iç bağlantılardan mutlaka kurtulması gerekiyordu. Hükümetimiz elinden gelen gayreti göstermektedir. Ama şunu açıkça söylemek istiyorum ki, bu çatışmalardan rant uman, kendilerine hayatiyet bulmaya çalışan, kendilerine siyasi olsun yada terör açısında bir kaynak teşkil edecek şekilde bu çatışmaların devamından yana tercihini kullanan insanlara İnşallah fırsat vermeyeceğiz. Bunları ne sokakta halletmeye çalışacağız, nede dağdaki insanlara fırsat vererek. Bunları, terörün tekrar yeşermesine fırsat vermeden bir an önce akan kanların durması ve annelerimizin gözyaşlarının dinmesi için elimizden gelen gayreti hep beraber göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Malatya Yurt Savunması Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Duran Şahin ise, yıllarca bölücülük yaparak, asker-sivil herkese silah sıkanların Türkiye'ye kahramanlar gibi giriş yapmalarından son derece üzüldüklerini söyleyerek, "Demokratik Açılım politikası bizleri tatmin etmedi. Ankara'da miting anlamına gelecek şekilde şehit ailelerinin bir açıklaması oldu. Bende vardım. Güvenlik güçlerinin şehit ailelerine copla saldırması bizleri üzdü. Bu hassas bir konu. Benim oğlum bizzat çatışmada şehit oldu. Kan dursun deniliyor. Evet kan dursun. Ama diğer taraftan bu bir aşiret kavgası değildir. Bu bir ülke meselesidir. Bizce yanlış oldu. Demokratik açılımının içinin boş olduğuna inandık. Bizi inandıramadılar" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız