SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizde Ayrı, Gayrı Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:12
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, geçen seçimlerde Malatya’da yüzde 70’lik oy kullanıldığını belirterek, “Yüzde 70 ile yüzde 100’lük bir kesimin seçtiği insanlar arasında çok fark var” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, beraberinde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan İnci, Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil, eşi Nihal Porgalı ve partililer ile birlikte; Özal, Bindal, Karahan, Kırıkpınar, Tohma ve Koçdere köylerini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında kullandığı seçim otobüsü ile köylere giden Porgalı, otobüsten vatandaşları selamlayıp, çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı. Yaşlısı, genci, kadını, çocuğu yüzlerce kişi Porgalı’yı karşılamak için Porgalı’nın geçeceği güzergahlar üzerinde beklediler. Oldukça yoğun bir ilgi ile karşılanan Porgalı ve CHP heyeti için kurbanlar kesildi, davul ve zurnalar çalındı.

Köyde vatandaşlara hitap eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AK Parti’yi eleştirerek, “Önümüzde önemli bir süreç var. Devam eden bu süreçte göründüğü gibi Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün yükseliyor, AKP de günden güne düşüyor. 17 Aralık ile birlikte başlayan bu süreçte vatandaş bazı şeyleri belki görmüyordu, ama biz bazı şeyleri görüyorduk, biliyorduk. 17 Aralık’tan itibaren de görüldü ki AKP’nin söylediği birçok şeyin yalan olduğu ve yolsuzluk olduğu da ortaya çıktı” iddialarında bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan İnci de kısa bir konuşma yaptı.

İnsana insan olduğu için değer verdiklerini belirten CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, “Bizde ayrı, gayrı yok, biz insanı insan olduğu için seviyoruz. Biz insanı Allah yarattı diye seviyoruz. Geçen seçimlerde yüzde 70 oranında bir oy kullanma vardı Malatya’da. Bu rakam çok az. Çünkü yüzde 30’u rengini belli edemedi. Yüzde 70’lik bir kesim ile yüzde 100’lük bir kesimin seçtiği insanlar arasında çok fark var. Bir oy bir oydur ve bir oy bile çok kıymetlidir” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise kendilerini coşkulu bir şekilde karşılayan kalabalığın CHP ailesinden birileri olduğuna vurgu yaparak, “CHP’nin düşünce ve görüşlerini savunan kişilersiniz” dedi.

Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ise adayların halka hizmet etmek için özenle seçildiğini belirterek, yerel seçimlerden oldukça ümitli olduklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız