SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizde Destekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:24:01
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'ya Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan yeni hastanenin inşaatının bitmesinden sonra Malatya Devlet Hastanesi'nin yıkılacak olmasıyla ilgili Tabipler Odası ve Malatya Muhtarlar Derneği'nin başlatmış olduğu kampanyaya, Malatya Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'ndan da (SMMMO) destek geldi. 
 
Malatya SMMMO Başkanı Bahattin Ülger yaptığı açıklamada, Tabipler Odası ve Muhtarlar Derneği’nin başlatmış olduğu kampanyayı SMMMO olarak olumlu bulduklarını belirterek, "Bugün Malatya’da var olan hastanelerin birinin şehrin bir yakasında, diğerinin şehrin bir yakasında olmasından dolayı ileride olabilecek tabi afetlerde ve acil durumlarda, bu iki hastanenin Malatya halkına daha iyi hizmet vereceğini söyleyebiliriz. Her ne kadar TOKİ ile yapılan bir anlaşma, sözleşme var ise, Malatya Devlet Hastanesi'nin TOKİ’ye verilmemesinin, binaların yeniden rehabilite edilerek bizlere göre Malatya halkına hizmet vermesini olumlu buluyoruz" dedi. 
 
Ülger, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
 
"Bu nedenle Malatya SMMMO olarak Malatya’daki sivil toplum örgütleri bir araya gelerek bunu hükümete bildirmekte fayda var. Milletvekilleri bu konuyu biliyorlar ama sivil toplum örgütleri, milletvekilleri ile bunu hükümete taşıyabilirsek, başarılı olacağımıza inanıyorum. Yapılan bu kampanyayı da oda olarak desteklemekteyiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız