SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizde Zikzak Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:41:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, Aydınlar köyünü ziyaretinde yaptığı konuşmada, "AK Parti'yi AK Parti yapan, halkın gönlünde taht kurmasını vesile olan çizgisidir" dedi. 

Köy ziyaretleri kapsamında Akçadağ ilçesine bağlı Aydınlar köyünü AKP yöneticileriyle birlikte ziyaret edip burada köylülerin sıkıntılarını dinleyen Şahin, "Muhalefet partilerinin bugüne kadarki becerisizliklerinin, başarısızlıklarının, liyakatsizliklerin, ehliyetsizliklerin nedeninin iç muhasebe yapamamalarından kaynaklanmaktadır” iddiasında bulundu.

“Biz yoldan geçerken ayağımıza diken batsa mutlaka kendi amelimizden kendi yaşantımızdan bir uyarı olduğunu düşünürüz” diyen Şahin, "Bunlar her seçimde sandıktan gerekli silleyi yemelerine rağmen kendi siyasi icraatlarını sorgulamıyorlar. Vatandaşımız öncelikle siyasilerin duruşunu masaya yatırıyor. Yapmış oldukları çalışmaları kabulleniyorsa size oy veriyor” diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Şahin Adalet ve Kalkınma Partisi'nin başta Başbakan olmak üzere diğer bütün kadrolarının siyasi duruşlarında zikzakları olmadığı, yalpalamadığı, halkın düşüncelerinin tersine, hilafına bir duruş sergilemediği için halktan gerekli desteği aldığını ifade etti.

Emanet bilinciyle hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Milletvekili Şahin, "Teslim aldığımız emanetleri hakkıyla teslim etmek zorundayız. Bu elbette ki bizim ve sizlerin güzelliği. Almış olduğumuz inanç, kültür, değerlerimiz bize bunları öğretti. Emanettir. Emanete ihanet etmemek gerekir. Bunlar bizim kutsallarımızdır. Vatandaşımızın bize vermiş olduğu her oyun ayrı ayrı bir değeri var. Onun için biz elimizden geldiğince köylerimizi gezeceğiz. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri nelerdir? Yapmış olduğumuz çalışmaları yeterli buluyorlar mı? Bulmuyorlar mı? Bunları tespit edeceğiz. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için emirdir" diye konuştu.

Şahin'i kalabalık bir topluluk olarak karşılayan Aydınlar Köyü sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Milletvekiline ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız