SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizdeki Yeri Ayrıydı'

A- A+ PAYLAŞ

Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden ve Yeni Malatya Spor'da yöneticilik yapan Yaşar Gönültaş'ın ailesine, üzerinde Yaşar Gönültaş'ın isminin yer aldığı ve bütün takımın imzaladığı 44 numaralı forma takdim edildi.

Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, yaptığı konuşmada, "Yaşar ağabeyimizin bizdeki yeri ayrıydı. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yakınlarına da sabır ihsan eylesin" dedi.

Yaşar Gönültaş'ın oğlu Muhammed Gönültaş ise, "Sizler de rahmetlinin hem ağabeyi hem de kardeşiydiniz. Her zaman bir aradaydınız. Sizler de hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Yaşar Gönültaş'ın amcasının oğlu Mehmet Gönültaş da, Yeni Malatya Spor yönetimine kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, "Yönetim olarak acımızı hep beraber paylaştınız. Acı bizim olduğu kadar sizin de acınız. Biz bu vesileyle size de başsağlığı dilemek için geldik" şeklinde konuştu.

Katipoğlu, Yaşar Gönültaş'ın oğlu Muhammed Gönültaş'a Yaşar Gönültaş'ın isminin yer aldığı ve bütün takımın imzaladığı 44 numaralı formayı takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız