SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizden de Temsilci Olsun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:01:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki engelliler, Belediye Meclisi’nde kendilerini temsil edecek bir engellinin bulunması için imza kampanyası başlattı.

Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi Genel Sekreteri Naile Altuntaş, imza kampanyasıyla ilgili verdiği bilgide, “Mart ayında yapılacak olan yerel seçimde, büyükşehir Malatya Belediyesi için engelli meclis üyesi ve encümenimiz olsun istiyoruz. Belediye Meclisi’nde bizden biri olsun ve sesimizi duyursun, bize yardımcı olmasını istiyoruz. Engelli meclis üyesi ve encümenimiz olursa, bizim ulaşamadığımız yerler o ulaşır ve bizlere yardımcı olur. Sesimizi duyurur diyoruz. Biz de varız demek için imza kampanyası başlattık” ifadelerini kullandı.

Altuntaş, Soykan Parkı’nda başlattıkları imza kampanyasının 15 gün süreceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız