SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizden İyiler Ama.."

0
Güncellendi - 2016-02-17 00:58:27
A- A+ PAYLAŞ

BAL Ligi 2. Grup'ta ligin 17. haftasında sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor'u 2-1 yenen 44 Malatyaspor, gelecek adına umutlandı.

Bu sezon kümede kalma mücadelesi veren sarı kırmızılılar, ligin 17. haftasında geriye düştüğü karşılaşmada Şehit Kamil Belediyespor'u 2-1 yendi ve puanını 18'e çıkararak, rahat bir nefes aldı.

Haftayı 3 puanla tamamlayan sarı kırmızılılar, ligin 18. haftasında deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Elaziz Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

"PUAN YA DA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ"

Şehit Kamil Belediyespor maçında 90. dakikada takımına galibiyeti getiren penaltı golünü atan orta saha oyuncusu Harun Aytemur (üstteki fotoğrafta), "İkinci yarıda sürekli son dakikalarda biz gol yiyorduk.  Bu kez Şehit Kamil Belediyespor maçının son dakikasında bir penaltı atışı kazandık. Takımın penaltıcısı olarak topun başına ben geçtim. Gol atacağım içime doğmuştu. Hiç heyecanlanmadım, güzel bir vuruşla golü attım ve 3 puanı kazandık" dedi.

Aytemur, ligin 18. haftasında Elaziz Belediyespor'a konuk olacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Elaziz Belediyespor şampiyonluğa oynuyor. Bizden iyi bir takım. Devre arasında takımdan ayrılan arkadaşlarımızla birlikte biraz güç kaybettik. Elimizden geleni yapıp, puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Bu hafta bütün Malatya takımları Elazığ takımlarıyla karşılaşıyor. Öyle de bir denklem oldu. İnşallah puan alacağız."

"İYİ MÜCADELE EDİYORUZ"

a244 Malatyaspor'a ikinci yarıda katılan forvet oyuncusu Fethi Kırma (yanda) ise, bütün karşılaşmalara iyi bir şekilde hazırlandıklarını ve iyi mücadele ettiklerini belirtti.

Kırma, Şehit Kamil Belediyespor karşısında aldıkları 3 puandan dolayı mutlu olduklarını kaydederek, "İyi mücadele ettik ama çokta iyi oynamadık. Rabbimde yardım etti. İyi bir mücadeleyle kazandık. Geride kalan haftalarda son dakikalarda puan kaybettik. Bu haftada nasip oldu biz kazandık. Allah'a şükürler olsun. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi olur ve galibiyetlerle devam ederiz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız