SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizden Kimse Beklemiyordu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:51:55
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, "Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. İlk yarının son haftasına girerken, topladığımız 21 puanı bizden hiç kimse beklemiyordu. Ama biz kendi kalitemizi bekliyorduk" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Başaran, "İlk yarının bitimine bir hafta kala kendi performansımı tam anlamıyla yakaladığımı düşünemem. İlk yarıda goller attım. Asistler yaptım. Bunda takım arkadaşlarımın çok büyük katkısı var. Hocalarım bana güveniyorlar. Bir oyuncuya hocası ve takım arkadaşları güveniyorsa, o oyuncunun performansı daha farklı olabiliyor. Bende bu anlamda mutluyum. İlk yarı itibarıyla takım olarak iyi şeylere imza attığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda da daha güzel işlere imza atacağız. Son olarak sahamızda Samsunspor maçında da iyi mücadele ettik. Samsunspor maçının ikinci yarısında pozisyonlar bulduk. Rakibimiz karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduk. Ama olmadı. Taraftarımıza seyir yönünden iyi maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. İlk yarının son haftasına girerken, topladığımız 21 puanı bizden hiç kimse beklemiyordu. Ama biz kendi kalitemizi bekliyorduk. PTT 1.Liginde birbirinden üstün oyuncular yoktur. Sahada kim iyi mücadele ederse, onun galip geleceğini hepimiz biliyoruz” dedi.

"İlk yarıyı 24 puanla tamamlamak istiyoruz"

İlk yarının son maçında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden  Başaran, “İlk devrenin son maçında Boluspor’a konuk olacağız. Boluspor zor bir deplasman olacak. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İyi çalışıyoruz. İnşallah o maçı da kayıpsız atlatmak istiyoruz. O maçtan da üç puanla ayrılıp, ilk yarıyı 24 puanda bitirmek istiyoruz. Sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız. 24 puanda bitirirsek, ikinci yarıda önümüze daha rahat bakarız" ifadelerini kullandı.

"Kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz"

Başarılı orta saha oyuncusu, iyi bir ekip olduklarını belirterek, şunları söyledi: "Yeni Malatyaspor takımında forma giyen tüm futbolcular, gerçekten çok iyi niyetli insanlar. Aramızda art niyetli insanlar yoktur. Öncelikle takımın başarısını buna borçluyuz. Kendime oynayayım diye bir düşünceleri kimsenin yoktur. Bizi üzen tek şey, iyi bir gidişat yakaladığımızda yapılan yorumlar. Bize güvenmelerini istiyoruz. Güvenmedikleri zaman çok üzülüyoruz. Öncelikle bize güvensinler, eğer başarı gelmezse bizi o zaman eleştirsinler. Bize destek oldukları zaman sahada daha güzel işlere imza atabiliyoruz. Sonuçta burada Malatya için mücadele ediyoruz. Herkesten tek istediğim bize güvensinler ve destek olsunlar. Biz burada Malatya’yı mutlu etmek için varız."

"Performansımı tam yakalayamadım"

PTT 1.Liginde beşinci sezonunu geçirdiğini belirten yetenekli oyuncu Başaran, “Benim PTT 1.Liginde bu sezon beşinci sezonum. Bu ligde tecrübeli bir isimim. O yüzden takıma daha fazla şeyler katmak zorunda olduğumu düşünüyorum. Şuanda performansımı ilk yarı itibarıyla tam yakalayamadım. Zamanla kendi performansımı yakalayacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

"Gol atınca mutlu oluyorum"

Başaran, takımın kazanmasının gol atmasından daha önemli olduğunu kaydederek, "Futbol baktığınız zaman bir takım oyunu. Örnek olarak gol atıyorsunuz ama maçı kaybediyorsunuz. O zaman attığını golün bir önemi kalmıyor. O yüzden benim attığım gollerin bir önemi yoktur. Takımın kazanması bence daha önemli. Takım olarak kazanmayı bilirsek, kimin gol attığı önemli değil. Tabi attığım gol sonrası büyük tebrikler alıyorum. Güzel goller attıkça kendi adıma çok farklı mutlu oluyorum. İnşallah bu gollerime ikinci yarıda daha farklılarını eklerim. İkinci yarı hedeflerimiz değişecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız