SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizden Tek Kişi Yok'

A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Başkanı Celal Berktaş, Saadet Partisi'ne geçtiği belirtilen 300 kişi arasında CHP'lilerin de olduğu yolundaki açıklamaya tepki gösterdi.

Berktaş, şunları söyledi:

"23 Ocak 2009 tarihli bazı gazetelerde, 300 gencin bir siyasi partiye katıldığı ile ilgili olarak haberler yer almış, haberde bu gençlerin, MHP ve CHP gençlik kollarında görev alanlar olduğu belirtilmiştir.

Bu haberin partimizle ilgili olan kısmı tamamen gerçekdışı ve kasıtlıdır. Bu yüzden açıklama yapma gereği duydum.

Öncelikle katılım töreninde, CHP gençlik kollarında görevli bir tek kişi bulunmamaktadır.

Bu katılanların partimizle hiçbir ilgisi yoktur.

Katılım olan siyasi parti yetkilileri katılanların CHP ile ilgilerini ispat etmelidirler.

Yoksa da haberi yalanlamalı, gerçeği kamuoyuna açıklamalıdırlar.

Bir seçime gidiyoruz. Malatyamız için hayırlı olmasını diliyoruz.

Tabii ki propaganda yapacağız, fikirlerimizi kamuoyuna açıklayacağız. Ancak bunu yaparken siyasi partiler belli bir seviyeyi korumalı, diğer partilere saygı göstermelidir.

Partimizi yıpratmaya yönelik bu tip gerçek dışı haberler siyasi gösteri amacıyla yapılmaktadır.

Biz CHP olarak seçim sürecinde tüm partilere ve adaylara daha önceki seçimlerde olduğu gibi saygılı ve seviyeli davranıyoruz, bu tutumumuz devam edecektir.

Aynı seviyeyi diğer siyasi partilerden ve adaylardan da bekliyoruz.

Seçim sürecinde tüm partilere ve adaylara başarılar diliyorum hepinize saygılar sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız