SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bize Ayrım Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hizmette ayrımcılık yapıldığı iddialarına bir cevap da Yeşilyurt ilçesi Kuşdoğan köyü muhtarı Sabri Akin'dan geldi.

Kuşdoğan köyü muhtarı Sabri Akin, yaptığı açıklamada, köylerinde CHP'ye yüzde 95 oy çıktığını hatırlatarak, referandumda 'hayır' oyu veren köylere hizmet götürülmediği şeklindeki iddialara karşılık da, kendi köylerinde böyle bir ayrımcılık görmediklerini ifade etti. Muhtar Akin, "Bizim köyümüz Alevi köyü. CHP'ye yüzde 95 oy verilen köydür. Köyümüzün kanalizasyon sorunu vardı çözüldü. İçmesuyu sorunumuz vardı, 6 bin metre şebeke döşenip çözüldü. Güneş paneli ile çalışan sondaj vuruldu, o da Türkiye'de son bir sistem. İlk olarak bizim köyümüze yapıldı" şeklinde konuştu.

Köyün sulama kanalı, stabilze yol gibi sorunları olduğunu söyleyen Muhtar Akin, bu sorunların da kısa sürede çözüleceğini ifade edip, "Köyümüze hizmetten dolayı başta İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Genel sekreterliği'ne teşekkür ederiz" dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba, referandumda 'hayır' oyu veren köylere hizmette ayrımcılık yapıldığını iddia etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız