SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize Bölücü Diyenler Bilsin ki'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:44:47
A- A+ PAYLAŞ

 Halkların Demokratik Partisi (HDP) Malatya İl Teşkilatı ziyaret ettiği Yeşilyurt'un Cafana (Görgü) Mahallesi’nde köylülerle bir araya gelerek sorunları dinledi. 

HDP İl Eş Başkanı Hasan Şahin beraberinde il yönetim kurulu üyesi Abuzer Yavaş, Yeşilyurt İlçe Eşbaşkanı Medet Kılınç, Battalgazi İlçe Eş Başkanı Ahmet Akar ile birlikte Yeşilyurt'un Cafana Mahallesini ziyaret ettiler.

Köy kahvesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet eden HDP’liler partilerinin seçim politikaları hakkında bilgiler verdiler. Eş Başkan Şahin, "Bugüne kadar sizlere hiç gelmedik, bu hata bizim, sizlerle biraz sohbet etmek, varsa sorunlarınızı dinlemek bizi nasıl algılıyorsunuz, bizden ne bekliyorsunuz bunları öğrenmek istiyoruz. Önerilerinize ve eleştirilerinize açığız" dedi.

Geçmişten buyana topluma haklarında yanlış bir algı aşılandığını ifade eden Hasan Şahin, "Biz bir Türkiye partisiyiz, biz bugün doğuda ki yanlışlara karşı çıktığımız kadar Karadeniz'de ki doğa tahribatına da karşı çıkıyoruz. Soma'da ki o işçilerin yeraltına gömülmesine en çok biz karşı çıkıyoruz. Türkiye'nin neresinde bir yanlış varsa en çok karşı duran biziz. Ve bize bölücü diyenler şunu bilsinler bizim yüze yakın belediyemiz var, hiçbirisinde yolsuzluk yok” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız