SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize Büyük Katkı Sağlıyor"

0
Güncellendi - 2017-11-29 02:45:05
A- A+ PAYLAŞ

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri ve BİLSAM’ın faaliyetleri konuşuldu.

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulundu. Burada konuşan BİLSAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’yı güzel bir eser kazandırıldığını belirterek, “Bugün Battalgazi Belediye Başkanımızı ziyaret için buradayız BİLSAM olarak. Battalgazi sadece Malatya’mızın değil, bölgemizin önemli içlemlerinden biri. Hem Merkez ilçemizin, hem de bölgemizin önemli kültürel, tarihi derinliği fazla olan bir ilçe. Başkanımız ilçemize yeni bir hizmet binası yaptırdılar. Çok kısa bir zamanda bu hizmet binası Malatya’mıza kazandırıldı. Güzel kimlik sahibi, kişilik sahibi bir bina ortaya çıkmış. Bu vesile ile başkan beye teşekkür ediyoruz. Bu hizmet binasının uzun yıllar hem ilçemize, hem de ilimize güzel ve hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Sayın başkana da burada nice güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli BİLSAM başkanı ve yönetim kurulunu burada görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bizim katılımcı belediyecilik anlayışımızda sivil toplum örgütleri olsun, meslek kuruluşlarımız olsun, böyle araştırma kuruluşlarımız olsun, kısaca sosyal taraflar diye tabir ettiğimiz tüm sosyal taraflarla şehri ileri hedefe götürürken, yol haritamızın belirlenmesinde ve yön pusulamızın oluşmasında istişareye açık bir şekilde yürütüyoruz. BİLSAM bizim için bilgi kaynağı açısından yol haritamızın belirlenmesinde ve yön pusulamazın oluşması noktasında bize büyük katkı sağlayan bir kuruluştur. Çalışmalarını da yakınen takip ediyorum. Güzel binasından konferans salonları, eğitim salonları olan vatandaşımızın aydınlatılması noktasında gerek üniversitemizle, gerek diğer üniversiteler ve sivil toplum örgütleriyle ortak çalışma yürüten ve bu ortak çalışma ile memleketimizin önünü açma çabasıyla çalışan bir araştırma kuruluşudur” ifadelerine yer verdi.

Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili de bilgiler veren Başkan Gürkan, “Bu hizmet binalarının da memleketimize ve memleketimizin insanına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu binalar memleketin binalarıdır. Hizmet etme noktasında ve vatandaşımızı temsil noktasında belediye binaları olsun, kültür merkezleri olsun, tiyatro merkezleri olsun, ayrıca şehrin kimliğini ve siilüetini oluşturan binalar bu tür binalar olması gerekir. O yüzden bizde Selçuklularda ihtişamlı bir dönem yaşamış Malatya’mıza layık olan ve Malatya kültürü ve kimliğini yansıtacak bir bina olması noktasında gerekli çalışmaları yaptık. Çok kısa bir zaman içinde binamızı hayata geçirdik. Bu konuda gayret gösteren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız