SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize Çok Artısı Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:12:19
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Devlet Hastanesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Yeni yapılan Malatya Devlet Hastanesini gezerek, hastane hakkında bilgiler alan Şahin, hasta ve hasta yakınlarıyla da görüştü.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan AKP Malatya Milletvekili Şahin, “İki hastanemizden oluşan bütün birimlerimizi bu hastanemizde topladık. Bunun bize birçok artısı oldu. Daha geniş hekim kadrosuyla çalışmaktayız. Bugüne kadar yapılan en iyi hizmetlerden bir tanesi oldu. Sağlık alanında 2012-2013 yılları içerisinde yaklaşık 200 milyon TL’lik bir yatırımı Malatya’mızda gerçekleştirdik. Bunun içerisinde 95 milyon TL’lik kısım Malatya Devlet Hastanesine verildi” dedi.

Şahin, vatandaşların daha nitelikli sağlık hizmeti almasını amaçladıklarını kaydederek, şunları söyledi:

“Eski devlet hastanesi dediğimiz 2. Ordu’nun yanındaki devlet hastanesinde polikliniklerin olması noktasında bizim zaten bir düşüncemiz vardı. Daha önce başhekimlik binası olarak hizmet veren binada, 40’tan fazla hekim arkadaşımız poliklinik hizmeti verecek. Tam donanımlı bir hastanedeki poliklinik hizmetleri verilecek, yalnızca yatağı eksik. Yataklı olan hastalarda Malatya Devlet Hastanesine sevk edilebilir. Amacımız şehrin her köşesinde insanlarımızın daha nitelikli bir şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanmasını sağlamaktır.”

Malatya’ya yakışır bir hastane yapıldığını ifade eden Şahin, “Sağlıkta dönüşüm programı çerçevesinde çok büyük hizmetler yaptık. Bunları yaparken aile sağlığı hekimliği ile birlikte daha önce bütün hekimlerimizin muayenehaneleri varken, şuanda bütün insanlarımız aile hekimliği noktasında bireye hitap eden merkezlerimiz var. Artık o konuda insanlarımızın biraz daha müşteri memnuniyeti alınarak hizmetlerini vermeye çalışıyorlar. Daha önce verilen sağlık hizmetlerini vatandaşlarımız çok iyi biliyor. İlaç kuyruklarını iyi biliyoruz. Genel sağlık sigortası kapsamında çok ciddi çalışmalar yaptık. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların tümü hep insan odaklı olmuştur. İnsanlarımız bizden neyi beklemişler ise bizde bunları bir bir yerine getirmeye gayret gösterdik. Bu anlamda Malatya’mıza yakışan bir hastane olmuş” diye konuştu.

Şahin, sağlıkta önemli düzenlemeler yaptıklarına dikkat çekerek, “Hemen karşımızda bulunan SSK hastanelerini Sağlık Bakanlığına bağladığımız zaman feveran etmeye başladılar. Onların dönemindeki SSK’nın ne hal içerisinde olduğunu biliyorsunuz. Yani hastanelerde insanlarımızın hizmet alma noktasında, artı bir ilacı almak için bile günlerce kuyrukta beklediklerini, kuyrukta canlarını verdiklerini biliyoruz. Bizim yapmış olduğumuz her düzenleme gerçekten insanlarımızın belki biraz külfetleri olmuştur ama her nimetin bir külfeti olur. Sonuç itibariyle insanlarımızın memnuniyetini esas almış olduğumuz çalışmalardır” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız