SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bize Çok Destek Oldular'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekilleri İhsan Koca ve Mehmet Şahin, AKP Parti İl Başkanı Mustafa Şahin ve İl Yöneticileri ile İşadamı Vahap Küçük, Doğanşehir ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundular.

Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, AKP Doğanşehir Belediye Başkan adayı Hanifi Bayram, Doğanşehir İlçe Başkanı Zekeriya Demirtaş ile görüşen AKP Malatya milletvekilleri ilçede seçmenin nabzını da tutular.

Malatya milletvekili Mehmet Şahin, Doğanşehir ilçesinin marka şehir olduğunu belirterek, "Seçim gezilerine Doğanşehir'de devam ediyoruz. Doğanşehir ilçe teşkilatımızın gerçekten Türkiye'de örnek çalışması yaptığından gurur duydum. Bu vesile ile tüm Doğanşehirli hemşehrilerimize saygılarımızı sunuyoruz. Doğanşehir birlik, beraberliğiyle ve altyapısıyla buradaki hizmetleriyle Avrupa standartlarında bir ilçe haline gelmiş, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu birlikteliğimizin devam etmesini diliyoruz, çünkü birlikten güç doğuyor bunun dağılması ülkeye kaybettiriyor onun içinde bu konuya daha önem verilmesini belirtiyorum. Doğanşehir'de bir Anadolu Lisesi ihtiyacının olduğunu biliyorum, biz diğer gerek milletvekili arkadaşlarımızla parlamento da dile getireceğiz bu okulun yapılması içinde gayret göstereceğiz" dedi.

İlçe Başkanı Zekeriya Demirtaş ise, "Bizim acil olarak Doğanşehir Anadolu Lisesine çok acil ihtiyacımız var. Anadolu lisesindeki öğrencilerimiz, İmam Hatip lisesinin boş sınıflarında eğitimlerini sürdürüyor. İmam Hatip Lisesi öğrencileri çoğaldığı zaman bu binaya sığmayacaklar. Anadolu lisesinin kadroları tam dolu olmakla birlikte 30'ar kişilik sınıf var. Doğanşehir'in bu ihtiyacını karşılanırsa Doğanşehirli olarak teşkilat olarak müteşekkir oluruz" diye konuştu.

Doğanşehir Belediye Başkanı ve AKP başkan adayı Hanifi Bayram da, "Bu dar zamanda Doğanşehir'e zamanlarını ayırdıkları için milletvekillerimize teşekkür ederim. Doğanşehir'in meseleleri ile ilgilendikleri için ise, ayrıca teşekkür ederim. 5 senelik bir dönem içerisinde milletvekillerimiz Doğanşehir ile ilgili bize çok destek oldular. 2007 seçimlerinden sonra gelen 6 milletvekilimiz bizim her meselelerimizle yakın ilgilenmişlerdir. Malatya tarihinde ilk defa milletvekillerimizin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu görüyoruz Malatya adına ilçemiz adına bizleri gururlandırıyor. Bu arada Doğanşehir giriş çıkış yollarının refüjlerinin yapılması ışıklandırılması konusunda destek veriyorlar. Doğanşehir'in en önemli problemlerinden birisi de kanalizasyonların derelere akması. Dolayısıyla bu dere ıslahını kanalizasyonların bu derelerden çıkarılması konusunda çok ciddi desteklerini bekliyorum. Doğanşehir de toplu konutun acilen kazandırılması için desteklerini bekliyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız