SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize Darbe Yapacaklardı!".

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:37:56
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, tehdit telefonları aldığını söyledi. 

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Adil Gevrek, “Resmen darbe yapacaklardı” diyerek kulüp üzerinde oyunlar oynandığını ileri sürdü.

"TEHDİT ETTİRİYORLAR"

Birilerinin kendisini cep telefonundan arattığını söyleyen Gevrek, “Birileri benim cep telefonumu arattırıyor. Tehdit ettiriyorlar. Bizim biraz sessiz olmamız, herkese kapımızın açık olması, bazı kesimler tarafından farklı algılandı. Tehdit etme yolunu seçtiler. Küfür etmeler ve tehdit etmeler var. Bizim Allah'tan başka kimseden korkumuz olmaz. Biz birkaç tane kendini bilmezin tehdidiyle Malatyaspor'u bırakmayız. Tehditler, şantajlar bizi yıldıramaz. Bizi biraz tanıyanlar iyi biliyor. Biz yılmayacağız. Bu yıldırma politikası devam ediyor. Biz biraz kendimize çeki düzen veriyoruz, biraz başarısızlık olunca bunlar hemen ortaya çıkıyorlar” dedi.

“BAZI ŞEYLER BENİMLE BİRLİKTE GİDECEK, BUNLARI ANLATMAYACAĞIM”

Bazı basın mensuplarından kalemşör diyerek bahseden Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bazı kalemşörlerın olduğunu biliyoruz. Kalemleriyle bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Olmayınca da tehdit etmeye başladılar. Malatyaspor'a faydalı olamayacağımızı gördüğüm zaman gideriz. Şantajlara, tehditlere pabuç bırakmayız. Biz o konuda da Malatyasporumuzu birlik ve beraberlik için çalışıyoruz. Bizi tehdit edenlere, o zihniyete de aynı sözleri söyledim. 'Bu takım Malatyalıların takımıdır. Gelin birlikte hareket edelim' dedim. Onlar da bu tavrımızı yanlış anladılar. Geçen sene şampiyon olduğumuz zamanda da şampiyon olmamamız için teknik direktöre, futbolcuya neler yaptıklarını ben biliyorum. Ben bu kulübün başındayken bana neler, takıma neler yaptıklarını hiçbir yönetim kurulu arkadaşım bilmez. Bazı şeyler benimle birlikte gidecek. Bunları anlatmayacağım."

“RESMEN BİZE BİR DARBE YAPACAKLARDI”

Gevrek, birilerinin takıma darbe yapmak istediğini ifade ederek, kendilerinin buna müsaade etmediğini söyledi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “Bu sene gol yediğimiz zaman alkışlayanları iyi biliyoruz. Camianın bunu bilmesi lazım. Takım ilk yarıyı 2-0 geride kapatmış. Daha 45 dakika varken, küfürler edildi. Takımı olumsuz etkilediler. Bunlar bilinçli yapıldı. Bu futbolcularla ilk yarıyı bitireceğiz. Bu takımla götürmeye mecburuz. Bu takıma sahip çıkılması lazımdır. Aldığımız adam, oynayamıyor olabilir. Takıma uyum sağlayamamış olabilir. Yapılması gerekeni ilk yarı bitince yapacağız. Yönetimin gitmesini isteyenler ne yapacaklar. Bu takıma iyi şeyler yapmayı düşünenler gelip bize doğru bildikleri neyse onu söylesinler. Bu takıma adaletsizliktir. Bu takımı başkasının yönettiğini söylemek, vicdansızlıktır. En azından bana karşı saygısızlıktır. Doğrularıyla yanlışlarıyla bu takımı biz yönetiyoruz. Doğrusu veya yanlışıyla bu yönetime yapılan edepsizliktir. Bu durum Malatyaspor'un ismine yapılan en büyük haksızlıktır. Bu zihniyettekiler bunu yazıp çizmeye de devam ediyorlar. Bu takımın bir yönetim kurulu ve başkanı var. Burada son karar yönetim kurulundan çıkar. Her şeyi yönetim kararıyla yapıyoruz. Aksini söyleyenler art niyetlidir. Bu kulübü başkasının yönettiğini söylemek Malatya'ya ihanettir. Biz şampiyon yaptığımız zaman bu sözler ortalıkta yok. Biz kimin ne olduğunu ve kimlerin ne yapmak istediğini iyi biliyoruz. Bu düşüncedeki insanlara bu takım bırakılmamalıdır. Bu konuda Belediye Başkanımız da bizimle beraberdir. Başkanımız buraya kadar takıma büyük hizmetler yapmıştır. 20 trilyon vereceğini, 30 trilyon vereceğini söyleyenler, çıkarları için mi bu takımı kullanmaya çalışıyorlar? Bunların hepsini çok çok iyi biliyoruz. Malatyaspor'un temiz ellerde kalması için başkanımız da bizimle birliktedir. Malatya'nın birleştirici gücü olan Malatyaspor'a sahip çıkmalıyız. Gençlerimizin tek eğlence yeri futboldur. Dünyanın en güncel eğlencesi futboldur. Biz eksiklerimizi düzelterek, Malatyaspor'umuzu çok çok işi yerlere taşıyacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız