SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize de Yön Verecek"

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kısa adı BİLSAM olan Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'ni ziyaret etti. 
 
Yeni oluşan yönetime görevinde başarılar dileyen Öznur Çalık, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bilgi yolunda kurmuş olduğunuz bu güzide araştırmalar merkezi, Malatya'ya çok önemli kazanımlar sağladı. Alanında uzmanlaşmış iş adamları ve akademisyenlerimiz Malatya'ya büyük kazanımlar sağladı. Bu nedenle BİLSAM'ı daha geniş alanlara yaymamız gerekiyor. BİLSAM'ın hazırladığı raporların siyasiler olarak bizim yapacağımız çalışmalara da yön verecektir." 
 
BİLSAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer ise, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a merkeze gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Sayın vekilimiz Öznur Çalık, BİLSAM'ın yaptığı çalışmalara büyük bir hassasiyet gösteriyor ve her çalışmamızda yanımızda yer alıyor" dedi. 
 
Öte yandan Milletvekili Çalık, BİLSAM Kadın Üye Platformunu da ziyaret ederek üyelerle bir araya geldi. Milletvekili Çalık, burada yaptığı konuşmada, kadınların iş dünyası ve yönetim kademelerinde yer alması için mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Çalık, kadınların hakları için mücadele etmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu: "Haklar verilmez alınır. 1934 yılında Atatürk'ün kadınlara verdiği seçme ve seçilme hakkından verildi. Ancak, ne siyasette, ne sivil toplum kuruluşlarında ne de as ve üst yönetimlerde kadınlar, burası da benim hakkım diye bir mücadelede bulunmamış. Tabi toplumda öne çıkan erkek egemen toplumun bunda önemli bir rolü var ama kadınların iş dünyası ve yönetim kademelerinde bulunması için mücadele edecek gücü kendilerinde bulması gerekir." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız