SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize Destek Oldular"

0
Güncellendi - 2017-07-31 17:52:13
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.  Ziyarette, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri ve Vergi Dairesi’nin elektronik bilgi yönetim sistemine geçişi konuşuldu.

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, beraberinde Gelir İdaresi Grup Müdürleri Kemal Mecit ve Ahmet Zeki Cinoğlu, ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Poyraz, “Malumunuz biz geçen hafta kurumsal elektronik bilgi yönetim sistemine geçtik. Yani artık yazışmaları elektronik ortamda yapıyoruz. Bu vesile ile Ankara Gelir İdaresi Başkanlığından bir ekibimiz geldi. 15- 20 kişilik teknik destek anlamlı. Bu arkadaşlarımızı netice itibariyle başka illerden geliyorlar. Malatya'yı tanımıyorlar. Biz bunu vesile kılarak gelen misafirlerimize hem Malatya'yı tanıtalım, hem de sistem geçiş aşaması stresli bir iş, bu stresi kaldırmak anlamında, arkadaşlarımıza moral takviyesi yapmak anlamında, bir de piyes hazırladı tiyatro ekibimiz. Bu anlamda hem gelen ekibimiz Battalgazi’nin tarihi yerleri tanımış oldular. Bu konuda özellikle sizlere teşekkür ediyorum. Talimatınızla tüm belediye Kervansaray’daki mekan olsun, diğer mekanlarda olsun bize çok yardımcı oldular. Destek oldular. Belki kendi kurumumuzdan daha fazla destek oldular. Bu anlamda size ve ekibinize teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hakikaten geçtiğimiz günlerde elektronik bilgi sistemine geçme noktasında ülkemizin her yerinde olduğu gibi e-devlet anlayışının Türkiye geneline yayılması noktasında kurumlar kendi üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyor. Bu anlamda Vergi Dairemizin değerli başkanı ve çalışanları da elektronik bilgi sistemine geçmesi hem işlerin çabuklaştırılması anlamında, hem iletişimin kolaylaştırılması anlamında, hem de ilgili mükelleflere hizmetin daha seri ve süratli verilmesi noktasında önemli bir sistem değişikliği diye düşünüyorum. Bu sistemin Vergi Dairemize, çalışanlarına ve orada yararlananlara hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu çalışmalarından dolayı başta başkanımız olmak üzere tüm çalışanları da kutluyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız