SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bize Destek Olun'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un kulüp başkanı Haşim Karadağ, "Kuru kuruya kurban olma dönemi bitti" dedi.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Haşim Karadağ, gündemdeki konuları değerlendirdi. Karadağ, daha yeni bir yönetim olduklarını belirterek, "14 günlük yeni bir yönetimiz. İlk yaptığımız toplantıda belirtmiştik; biz herkesle barışık olacağız. Beyaz sayfa açtık. Biz devamlı sözümüzün arkasında olacağız, geleceğin hesabını yapacağız. Malatyaspor, gerçekten çok zor durumda. Biz yeni bir oluşum ile kulübün bu sıkıntısında duyarsız kalmadan kulübü aldık. Bütün Malatya bilsin ki, herkes destek verirse biz bu konuların altından kalkabiliriz.

Takım eksik bir takım. Bir galibiyet aldık diye birşeylere kitlenmemek lazım. Santraforsuz bir ilk yarı geçireceğiz. İlk yarıda toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. 14 gün içerisinde federasyon dahil olmak üzere, takıma 2 milyon YTL para dağıttık. Dağıtılacak 2-3 milyon YTL ile bu takım bir yerlere gitmez. Herkesin destek vermesi lazım. Malatya'da şu anda iyi bir hava var. Spora duyarlı bir Başbakan ve bakanımız var. Valimiz ve Malatya Belediye Başkanımız ile Rektörümüz duyarlılar. Bu fırsatları iyi değerlendirmemiz lazım.

Daha önceden Malatyaspor'un elinde olan yerler tekrar Malatyaspor'a kazandırılırsa eğer, Malatyaspor'un başındaki kişi hırsız da değilse, Malatyaspor'un kimseye ihtiyacı kalmaz" dedi.

Malatya'da Malatyapor'un geliştirilmesi için iyi bir havanın oluştuğunu kaydeden Karadağ, "Geçen hafta oturduk bir dizi kararlar aldık. Gerek takım gerekse alt yapı husularında görüşmelerimiz oldu. Yönetimin verdiği kararlara yanlış veya doğru herkesin saygı duyması lazım. Herkese aynı mesafede olacağız.

Bütün basın ile aynı seviyede ve mesafede ilişkilerimiz olacak. Basın mensuplarının da Malatyaspor'u iyi işlemesi lazım. Bu kadar duyarlı insanların olduğu yerde Malatyaspor'a birşeyler kazandıralım. 6 tane millevekilimizin olduğu bir yerde spor ile iç içe olan üst düzey bürokratların bulunduğu bir yerde toplanarak bu işe inanan bir ekip olarak Malatyaspor'a birşeyler katalım.

Malatyaspor'un geleceğini ve yarınlarını kurtarmak için birlik ve beraberlik olalım. Her maçı şölen havasına dönüştürelim. Bütün taraftarları maçlarımıza bekliyoruz. İlk devre bu sıkıntılı süreçte taraftarlar takımlarına biraz daha fazla destek versinler. Yenilgiyİ kabul etmeyen bir yapıya sahip olsak bile sonuç ne olursa olsun destek versinler.

Bundan sonra protokol tribününe biletsiz kimse alınmayacak. Malatyaspor protokol tribünü yol geçen hanına dönmüş. Bu saatten sonra protokol tribünü bileti satılmayacak. Ben dahil protokole biletle gireceğim" şeklinde konuştu.

Karadağ, altyapıda yaşanan görev alımlarıyla ilgili olarak da, "Yönetim işini bizlere bırakın. Başarılı oluruz veya olmayız, biz kendi işimizi yapalım. Yanlış ya da doğru kararlarımızı destekleyin. Kongrede yapılanlar kimine göre doğru, kimine göre entrika gibi görünüyor. Biz buraya gelerek, şerefimizi ortaya koyduk. Bizim illa takımı alalım diye bir niyetimiz yoktu. Bazı gelişmeler oldu ve gelip bu takımı aldık. Bu nedenle sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz karar alırken, biraz süre tanıyın ve bekleyin. Herkes herkesin kararını hemen beğenmez. Bırakın kendi haline, eğer yanlış bir karar ise oturup tekrar yeniden konuşalım.

Malatya'da yaşayan kimse yabancı değil. Hiç kimseyle bir sorunumuz yok. Ama bırakın, yönetim olarak bazı kararlar alalım. Başarılı olamaz isek, oturur yeniden konuşuruz.

Eğer, ben siyaset veya daha farklı bir şey düşünsem, her gün sizlerle iç içe olur hoş beş yaparım.

Ancak, Malatyaspor alt yapısı dediğiniz zaman büyük fedakarlıklar yapmanız gerekir. Bizdeki alt yapı sistemi şu ana kadar yanlış işlemiş. Malatyaspor'un alt yapısı kaleci antrenörsüz 1,5 yıl geçirmiş. Altyapıda bir kaleci hocası yoksa ben oraya büyük takım demem. Bizim Malatya insanı profesyonelce işini yapıyor, ama bu işlerin amatörce yapılması lazım. Maça gelip, yendiğimiz zaman tepiniyoruz.

Kimse alt yapıda ne oluyor, ne bitiyor demiyor. Oradaki hocaları tanımıyorum. Görevlerini iyi yapmıyorlar demiyorum ancak, benim gözlemlediğim kadarıyla alt yapıda sorun oluğunu gördüm. Altyapı çok önemlidir. Yönetim olarak bakış açımızı değiştirdik. Bu nedenle inandığımız yolda ilerleyeceğiz. Malatyaspor'a destek olması açısından İstanbul'da bir gece düzenlemeyi planlıyoruz. Burada toplanan paralar eğer yönetimin başındaki insan hırsız değil ise, bu kulüp yürür. O kulübün başındaki insan bazı yerlere yaranmak için çalışmamalı, alt yapıda dahil kulübe destek vermeli. Geçen dönemde çok büyük hatalar yaptık. Bu sene daha radikal kararlar alacağız. Kuru kuruya kurban olma dönemi bitti" dedi.

Karadağ, teknik direktör Kadir Özcan ile bir sıkıntılarının bulunmadığını belirterek, "Teknik Direktörümüz ile bir sorunumuz yok. Dediğim gibi Malatyaspor'u herkes yönetiyor. Hocamızın gideceği yönündeki söylentiler yanlıştır. Hocamız işini yapmaktadır. Hocamız üstüne düşeni yaptığından dolayı sonuna kadar gidebildiğimiz yere kadar hocamızla gideceğiz" ifadelerine yer verdi.

Malatyaspor Basın Sözcüsü Cebrail Mungan ise, "İnsanların üslup ve tarzları konusunda farklı tarzları olabilir. İnsanlar üzerinden tartışma yaşanmasın. Bir kaç gün evvel takıma bir haciz şoku geldi. Ancak, biz oyunculara 77 bin TYL prim dağıttık. Verdiğimiz prim, haciz şokunun gölgesi altında kaldı. Bu takım üzerinde moralsizlik oluşturuyor. Beni yaralayın, bizi eleştirin ya da yönetimi eleştirin ancak, Malatyaspor'un çıtasını kırmadan haberlerde daha duyarlı olun. Bütün yönetim harıl harıl çalışmaktadır. Kendini bilmeyen bazı insanların Malatyaspor'un moralini bozma hareketleri içinde olabilir. Basın mensupları bize destek versinler ve takımı birlikte yönetelim. Cebrail Mungan, Başkan Haşim Karadağ'ın yaptığı bir yanlışı kamuoyu ile paylaşmıyorsa, ben o yanlışın arkasında durur isem beni namussuz ve şerefsizlik ile suçlayın. Bu konuşmam agresiflik değil, ben gerçekten heyecan duyuyorum. Siz beni sevmezseniz, ben sizi sevmezsem olmaz. Malatyaspor'un üstünden elinizi çekmeyin bize destek olun" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız