SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bize Gelen Teklif Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da devre arası kamp çalışmaları 2 Ocak'ta başlayacak.

Yeşiltepe Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ergün Albayrak yönetiminde, 2 Ocak Pazar günü toplanacak olan Sarı-kırmızılı takım devre arası kamp çalışmalarına başlayacak.
Konuyla ilgili bilgiler veren Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, "2 Ocak Pazar günü takımımız yeni teknik heyetimiz ile Yeşiltepe Tesisleri'nde toplanarak, ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Kamp çalışmaları noktasında görüşmelerimiz hala devam ediyor. Cuma günü kamp programını belli edeceğiz. Eğer il dışında kamp yapma olanağı bulamazsak, takım ikinci yarı hazırlıklarını Malatya'da sürdürecek" dedi.

BİZE GELEN TRANSFER TEKLİFİ YOK

Yiğit, şu ana kadar hiçbir futbolcu için transfer teklifi gelmediğini belirterek, "Transfer konusunda bize herhangi bir şey gelmedi. Gelirse de değerlendiririz. Ama şu anda herhangi bir şey yok" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız