SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bize Göre Zordu'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatyaspor'un eski başkanı Hanefi Selimoğlu, Malatyaspor'un kendileri için kalem yazmaz bir büyük sevda olduğunu ve yeni yönetimin görevi devralacağına inandıklarını söyledi.

Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Bizim yönetimimiz döneminde bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu gelinen noktada bizim görevde olduğumuz dönemde elimizden gelen ne varsa ortaya koymaya çalıştık. Yönetim kurulu arkadaşlarımızın da düşünceleriyle birlikte bir değerlendirme yapıp, Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki yönetimi seçtik. Hikmet Tanrıverdi ismini duyan delegelerimiz büyük bir coşkuyla bunu karşıladılar. Onlara göre kolay olan bize göre zordu. Ben yeni yönetimin kolay olanı gelip yapacaklarına inanıyorum. Ben görevi alacaklarına inanıyorum. Biz de elimizden geleni yapacağız. Çünkü Malatyaspor bizler için kalem yazmaz bir büyük sevdadır. Bizim hayata dair farklı değerlerin yanında Malatyaspor'un ayrı bir kutsallığı var. İstanbul takımlarına değil, Malatyaspor'a sevdamız var. Biz yine yönetimin yanında olacağız. Dışarıdan da bize görev verilirse bunu yerine getiririz" dedi.

Genel olarak Malatyalı ve Malatyasporluların gönlündeki listeyi yönetime seçtiklerini ifade eden Selimoğlu, "Biz, Malatyasporluların gönlüne tercüman olduk. Ayrıca ben biliyorum ki Hikmet Başkan ve yönetimdeki insanların gönlünde üst düzey Malatyasporluluk duygusu var. Ancak zaman ve durumlarının müsait olmadıklarını söylediler. Ben, biliyorum ki Hikmet Başkan'ın durumu müsait olduğunda görev alıp, Malatyaspor'u hak ettiği yere çıkaracağına inanıyorum. Biraz erken oldu ama gün bugündür. Bunun erkeni yok. Onlara göre erken olabilir ama bizim için geç. Büyüklerimizi genel kurulda ön plana çıkardık ve büyük destek verildi. Şehirde de büyük bir heyecan var. Malatya Hikmet Başkanı bekliyor. Ben kendisinin layık olduğu şekilde de karşılanacağına inanıyorum. Hikmet Başkan ve yönetimin görevden kaçacaklarına inanmıyorum" diye konuştu.

Selimoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın Malatyaspor'a destek vermesi noktasında etkin rol oynayacağını söyleyerek, "Belediye Başkanımız kısa süre önce seçildi. Sayın Başkanımız "Allah yardımcınız Olsun" diyor ama başka icraatları da olmalıdır. Ben, maddi ve manevi destekte bulunacağını düşünüyorum. Sayın milletvekillerimizden de özellikle AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz ve İhsan Koca ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu bizim yanımızdan ayrılmadılar ve hep yanımızda oldular" şeklinde konuştu.

Malatyalıların istedikleri sürece her şeyi yapabileceklerini ifade eden Selimoğlu, "Ben hemen hemen her bölgeyi görme imkanına sahip oldum. Malatya'nın öyle bir özelliği var ki, Malatyalı istediği anda istediğini koparır. Bizlere inanma noktasında büyük bir teveccüh gösterilmedi. Hikmet Tanrıverdi ismi ile bizim aramızda büyük bir fark var. Kendisi tanınmış bir isim ve üst düzey saygınlığı var. Ben statta yapılan toplantıyı ölçü olarak görmüyorum. Oraya gelen insanlar iyi ve kötü günde var. Ben, heyecan olduğu takdirde Malatya halkının büyük bir heyecanla istediğini alacağına inanıyorum. Malatyaspor özlenen noktaya gelecektir. Gün dediğim gibi bugündür, bir saat sonrası bile değil" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız