SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bize Güvenin'

A- A+ PAYLAŞ

Has Parti il yöneticileri ile milletvekili adayları seçim yaklaşırken çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Çalışmalara ilişkin parti açıklaması şöyle:
"12 Haziran seçimlerine 9 gün kala partiler iktidarlık için seçim çalışmalarını sürdürüyor. Has Parti İl Teşkilatı ve vekil adayları köy garajı esnafının sorun ve sıkıntılarını dinledi ardından Battalgazi mahalle sakinleriyle bir araya geldiler. 
Has Parti il teşkilatı ve vekil adayları ilk olarak Köy Garajı Esnafını ziyaret etti. Esnaf tarafından sıcak karşılanan adaylar, garaj esnafıyla bir süre sohbet etti. Garaj esnafından bir vatandaş “Numan Bey Türkiye’nin tek lideri, başka alternatif yok. Numan Bey’in duruşu, eğitimi, kişiliği, üslubu ile tek liderdir. Ülkemiz inşallah bu liderin kıymetini en kısa zamanda bilecek.” dedi.
Esnaf ziyaretinin ardından mahalle toplantısına geçen adaylar Battalgazi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiler. Has Partiyi bir kervan olarak gören Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın “ Türkiye’nin uzun süre beklediği iyilik ve güzellik kervanı nihayet 6 önce kuruldu. Bu hareket yerli bir hareket. Türkiye’nin köklerinden doğan bu hareketin amacı, kararlarını okyanus ötesinden almaması ve kararlarını kendi vatandaşıyla birlikte veren bir parti olmasıdır. Biz özgürlüklerin partisi olacağız. Bu Ülke de yaşan kişilerin rengi, dili, ırkı, dini gözetmeksizin bu ülkenin kaynaklarından eşit şekilde yararlanılacak ve hizmet götürülecektir.” Diye konuştu
İktidar ve Muhalefet partilerini eleştiren 3.sıra milletvekili Gürsu İnan “ İktidar ve Muhalefet Partilerinin liderleri yapacakları hizmetleri ve projeleri anlatmak yerine laf kalabalığı yaparak birbirlerine sataşıyorlar. Türkiye’nin sorunlarını ve çözüm yollarını anlatmıyorlar. Sadece rant elde etmek için çalışıyorlar. Biz siyaseti formatlamak istiyoruz. Şuan ki siyaseti bırakıp hizmet konuşmak istiyoruz.”
Malatya’ya gelen ödeneklerin doğru yönlendirmediğini vurgulan İnan “ Malatya gelir düzeyi olarak zengin bir il. Ödeneklerde buna göre yüksek geliyor. Ama hizmetler eşit dağıtılmıyor. Ödeneklerin büyük kısımları belli bölgelere harcanarak sadece o kısımlar geliştiriliyor. Malatya gelişiyor diyorlar, ama suyu yolu elektriği olmayanlar yine yoksul kesimlerimiz.  Peki, nasıl bir çalışma bu. Gelen paralar yine zengine gidiyor fakir ise yine fakir kalıyor. Biz bu sorunların bilincindeyiz, çözüm yollarını da biliyoruz. Eşit dağılım istiyorsanız, Has Parti’nin yeni ekonomik yapısına güvenin”  diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız