SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize İhanet Ettiler"

0
Güncellendi - 2016-09-23 04:49:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Hekimhan ilçesini ziyaret ederek bazı temaslarda bulundu.

Beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte ilk olarak Hekimhan İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Nurettin Yaşar, burada partililerle istişarelerde bulundu.Gündeme ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Yaşar, “15 Temmuz tesadüfen gelişmiş bir şey değil. AK Parti bir güç olarak bir anlayış ve hareket olarak bu seviyelere gelmeseydi, Türkiye’yi bu seviyelere getirmeseydi, Türkiye’de kişi başına düşen milli geliri 10 bin dolarlara çıkarmasaydı 15 Temmuz bu kadar şiddetli olmayabilirdi, ya da 15 Temmuz’a gelen süreç bu kadar şerde bayrak yarışı gibi devam etmezdi” dedi.

Dönem dönem dünyada güç dengelerinin oluştuğunu ve bazen de boşluklar yaşandığını belirten Yaşar, “Yeni dengenin oluşması için o boşlukta bazı ülkeler bu fırsatı değerlendirip kendi imkanlarına imkan, güçlerine güç katarlar. Bizdeki evrede 1920’lerden 50’lere kadar orada bir boşluk dönemi vardı. Yani tek kutuplu bir yapılanma yoktu, dünyanın hepsine nüfuz edecek bir güç oluşmamıştı.

O eski katı ayrıştırmacı tek parti döneminden Menderesli, Demirelli, Özallı döneme geçildi fakat bütün bunlarda dikkat edersek sürekli bizim borcumuz arttığı dönemlerdi. İMF’ye borcumuz arttı, milli gelirimiz ne yaparsak yapalım 3 bin dolar sınırında tıkanıp kaldı. Yani biraz böyle bir canlanma olduğu zaman darbe ile karşılaştık bir engelleme ile karşılaştık hikayemiz bu bizim” ifadelerine yer verdi.

Yaşar, “Bizim enerjimizle, bizim imkanımızla, gücümüzle bize ihanet ettiler, şuanda o evredeyiz. Bundan sonra yine her şeye rağmen 15 Temmuz bitti ama bu sadece sloganla yürüyecek bir şey değil. Eğer gücümüz imkanımız yeterli değilse siyasi, ekonomik, uluslar arası ilişkiler gücümüz, kendi kendimizi yönetecek yasal mekanizmalarımız, Anayasamız bizden değilse, bizim bunu sürdürebilme imkanımız yok. Bundan sonra yapacağımız şey 15 Temmuz’da canımızla kanımızla kendimizi ortaya attık. Bu ülke için bu memleketin geleceği için bundan sonraki süreçte sadece bu ülkenin ekonomik kalkınması siyasi iktidarı, FETÖ’ye, arkasındaki güçlere direncimiz artık çabayla, çalışkanlıkla, üretkenlikle gündelik bireysel hayatımızı sürdürerek yani günlük işimize giderken de bu yapıyı sürdürürsek inanın hiçbir güç Türkiye’nin önüne engel olamaz set çekemez” şeklinde konuştu.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’da belli bir süreci hep beraber yaşadıklarını ifade ederek, “Bu süreç elbette ki ülkemizin, hiç istemediği bir süreçti. Ama maalesef Pensilvanya’da oturan o bunağın maşa olarak kullanılarak ülkemizin bu sıkıntılı sürece girmesine sebep olanlar vardı. Allah’a şükürler olsun bununda karşısında dimdik duran 79 milyon insan vardı. Bugüne kadar her daim milli iradenin yanında duran Hekimhanlı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Başta ilçe başkanım ve teşkilatım olmak üzere bütün Hekimhanlı hemşerilerimiz ilk andan itibaren o onurlu erdemli duruşun başını çektiler” diye konuştu.

Milletvekili Yaşar, İl Başkanı Kahtalı ve beraberindekiler daha sonra Hekimhan Kaymakamlığı ve esnaf ziyaretinde bulundu.

iha

nurettinyaşar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kayhan (7 yıl önce)
    Yazıhan ovası sulama projesi yılan hikayesine döndü.Beceremedikleri her şeyi 15 Temmuzla unutturacaklarını zannediyorlar.Ama artık kimse yemiyor.15 Temmuz gına geldi artık.Ekonomi gümledi işsizlik yüzde 20 lerde.Ülkede istikrar kalmadı.Eğitim sıfırlandı.Hala 15 Temmuz.Yeter artık be..Bize masal okumayın.Ülke hızla uçuruma gidiyor.Yapamıyorsunuz artık bırakın gidin.Millet her şeye sahip çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (7 yıl önce)
    Malatya - Sivas duble yolu ne zaman tamamlanacak, Malatya - Sivas duble yolunun Hekimhan - Sivas etabında çalışmalar durdu bu etapta çalışma ne zaman başlayacak? SİVAS-MALATYA HIZLI TREN HATTI yapım ihalesi ne zaman olacak? HASANÇELEBİ Beldesine DEMİR-ÇELİK TESİSLERİ ne zaman yapılacak? HEKİMHAN ve MALATYAmız için önemli olan bu projeler hakkında Milletvekillerimiz ve yetkililerden müjdeler bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla