SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize Misliyle Geri Dönüyor"

0
Güncellendi - 2016-02-08 20:18:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek Belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi aldı.

Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarete AKP İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri ve Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları katıldı. Başkan Polat, Milletvekili Şahin ile partililere belediye duvarlarına yerleştirilen Yeşilyurt'un havadan çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı tablolar hakkında bilgiler verdi. Milletvekili Şahin helikopter ile çekilen fotoğrafları yakından incelerken, Başkan Polat fotoğrafların çekildiği yerleşim alanları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

"SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ ÇALIŞMALARIMIZDA DESTEK OLMUŞ VE GÜÇ VERMİŞTİR"

Milletvekili Mustafa Şahin'in Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarına sürekli destek verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Malatya ve Yeşilyurt'u geleceğe taşıyacak projeleri Milletvekilleriyle birlikte teker teker hayata geçirdiklerini belirten Başkan Polat, "Milletvekilimiz Mustafa Şahin'in yanı sıra AK Parti İl ve İlçe Teşkilatının değerli mensuplarını Belediyemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Malatya'nın sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarını sürekli takip eden Milletvekilimiz Mustafa Şahin, projelerimizin ve hizmetlerimizin sürekli takipçisi olmuştur. Saha çalışmalarını yoğun bir programla sürdüren Milletvekilimiz özellikle Ankara'daki Belediyemize ait projeler ve yatırımlarda bize hep destek ve güç vermiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gerek şahsım gerekse de Başkan Yardımcılarımız yeni projelerimizle ilgili detaylı bilgiler aktaracağız. Malatya ve Yeşilyurt'un daha iyi noktaya ulaşması için ele ele vermiş durumdayız, yeni projelerimizi de birlikte hareket ederek hayata geçireceğiz" dedi.

"YEŞİLYURT BELEDİYESİ FARKINDALIK YARATIYOR"

c2Yeşilyurt Belediyesinin çok verimli ve etkin hizmetler yaptığını ifade eden Şahin, Başkan Polat ve ekibini özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Milletvekili Şahin, "Bize asıl gücü veren yerel yönetimlerin hizmetleridir. Ziyaretlerimizin asıl sebebi vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde pratikte belki gecikmiş olarak gördükleri talepleri ve istekleri sizlere aktarmaktır.  Malatya Büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra Büyükşehir Belediyemiz ve sizler devasa işler yapıyorsunuz. Başkanımız ve ekibi gece gündüz demeden vatandaşımızın memnuniyeti için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Büyükşehir olduktan sonra daha önce Valiliklerin uhdesinde bulunan İl Özel İdarelerin bir kısmı Büyükşehir Belediyesine bir kısmı da İlçe Belediyelerin kontrolüne geçti. Tabii ki sizler sahada ne kadar ağırlığınızı hissettirirseniz bizimde vatandaşımızın yanında elimizi o kadar güçlendirmiş oluyorsunuz. Bire bir görüştüğümüz vatandaşlar hizmetleri asla inkâr etmiyorlar, özellikle mahalle, cadde ve sokakların alt yapı ve ulaşım hizmetleri başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanlarda verimli işler yapılıyor. Kültürel faaliyetlerde Yeşilyurt Belediyesi gerçekten farkındalık yaratıyor, bu çalışmaları takdirle karşılıyorum. Özellikle kültürel değerlerimizi diri tutabilme, yeni nesillere bunları aktarabilme adına güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Yeşil Konaklar Eğitim Merkezleri çok ciddi bir açığı kapattı, burada verilen eğitim ve kültürel faaliyetleri gençlerimize yönelik çok hayırlı hizmetler. Bunların bize yansıması misliyle geri dönüyor" dedi.

Vatandaşlarla sürekli bir arada olup sorun ve isteklerini ilk ağızdan öğrendiklerini sözlerine ekleyen Milletvekili Şahin, "İlçelerimizi ve mahallerimizi sık geziyoruz ve halkımızla sürekli iç içeyiz, onların beklentilerini yüz yüz görüşmelerde öğrenme fırsatı yakalıyoruz. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bize ileten talepleri Belediye Başkanımıza aktaracağız. Bizler sahada sürekli varız ve olmak zorundayız" Sahada izi olmayın harmanda yüzü olmaz" diye bir atasözümüz var. Bu hem Milletvekilleri olarak bizlerin hem de Belediye Başkanları için geçerlidir" dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin Büyükşehir Belediyesi ve Milletvekilleriyle uyumlu ve koordineli bir çalışma gerçekleştirdiğini ifade eden Milletvekili Şahin, "Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci'ninde Yeşilyurt'lu olması sizler için artı bir avantaj yaratıyor. Uyumlu ve koordineli çalışmaların hepsini bir araya getirdiğimiz zaman Yeşilyurt'ta ayakları yere sağlam basan hizmetleri halkla buluşturan bir yönetimi görüyoruz. Başkan ve ekibinin sahadaki özverisi ve gayretini sürekli takip ediyoruz. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız