SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bize Söz Verdi'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Basın Sözcüsü Faysal Elkoca, İstanbul'da Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener (fotoğraftaki) ile yaptıkları görüşme hakkında bilgi verdi.

Elkoca, “Malatyaspor Yönetim Kurulu olarak takımın sorunlarından kurtulması için çok ciddi çalışmalar içindeyiz. 2 kasım 2009 Salı günü İstanbul’da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile bir görüşme yaptık. Görüşmede Kulüp Başkanımız Mehmet Aydın, yönetici Muharrem İmik, ben, eski yöneticilerden Dr.Özgür Aydın ile eski başkan adaylarından işadamı Cengiz Günaydın hazır bulunduk.

Başkan Özgener’e kulübümüzün ekonomik durumu, transfer sorunu ve tesislerimiz hakkında geniş bir rapor sunduk. Oldukça faydalı bir görüşme oldu. Malatyaspor Forması hediye ettiğimiz Mahmut Özgener, bizi çok iyi ağırladı ve kulübümüzün sorunlarıyla ilgileneceği sözünü verdi. Bu bizleri mutlu etti, kendisine teşekkür ediyoruz “ dedi.

Devre arasında takıma transfer yapma imkanının sağlanması için gerekli girişimlerin devam ettiğini, bu konuda İstanbul’da bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Aydın’ın eski başkanlar ve bazı İşadamlarıyla görüşmeler yaptığını kaydeden Elkoca ayrıca, Yönetim Kurulu olarak futbolcuların maç başı alacakları ve primlerinin ödenmesine büyük bir özen gösterdiklerini bildirdi.

Malatyaspor Basın sözcüsü, "Şunu söyleyebilirim ki şu anda futbolcusuna borcu olmayan tek kulüp Malatyaspor’dur. Ödemeleri günü gününe yapıyoruz. Şu andaki tek sorun saha sonuçlarının olumsuz olmasıdır. Ancak teknik heyetimiz ve futbolcularımız iyiniyetli bir şekilde çalışıyorlar. Çok kısa sürede yakalayacağımız çıkışla bulunduğumuz kötü durumdan kurtulacağız. Teknik heyet ve futbolculara güvenimiz tam.

Bunun yanısıra Kulübümüz sadece Belediye’den sağlanan kaynakla yönetilmiyor. Personel alacakları, tesislerimizin ısınması sistemi için kömür ihtiyacı ve diğer giderlerin karşılanması adına Yönetim Kurulu olarak büyük bir mücadele veriyoruz. Satışa çıkan kombine kartlara beklediğimiz desteği ne yazıkki göremedik, bu durum bizleri derinden üzmektedir. Maddi ve manevi desteklerin artması bu kulübün ömrünü uzatacaktır “ dedi.

Camia içinde art niyetli insanların olduğunu iddia eden Faysal Elkoca “ Malatyaspor’u bölmek isteyen art niyetli insanlar yeniden ortaya çıktı. Çok haksız eleştiriler almaya başladık. Biz Yönetim Kurulu olarak bu işi isteyerek almadık, güçlü bir Yönetim Kurulunun iş başına geçmesi için çok mücadele verdik, ancak hiç kimse kulübü almak istemedi. Biz de Malatyaspor’u seven insanlar olarak kulübümüzün kapanmasına mani olmak için taşın altına elimizi koyduk, kötü mü ettik? İçimizdeki art niyetli insanlara prim vermeyelim ve 43 yıllık kulübümüzü yaşatmak için el birliği takıma sahip çıkalım.“ diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız