SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bize Yapılmış Sayıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Lig takımı Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, "Teknik adama yapılan hakareti kendimize yapılmış sayıyoruz"diyerek, Malatyalılara her zaman güvenini sürdüreceğini belirtti.

Karadağ, kulübün resmi internet sitesinde şu açıklamayı yaptı:

"Bundan bir ay önce hepimiz ne kadar umutsuzluk içinde olduğumuzu unutmayalım…Çok değil, ligin ilk haftasındaki Karşıyaka maçından iki gün önce göreve geldiğimizde çaresiz bir tablo varmış gibi görünüyordu. Bir gecede 4 futbolcu transfer ederek ve futbolcuların alacakları konusunda ciddi ödemeler yaparak kararlık gösterdik…

Tabii ki, bu ödenen paralar birçok insan için oturduğu yerden ahkam keserek ağıza alınacak kadar küçük paralar değil. Çünkü, bu ödemeyi gerçekleştiremeyip istifa edenlerin yerine büyük riskler alarak ben ve yönetimim, ümitsiz bekleyiş içinde olan bu takımı alma cesaretini göstermiştir.

Ancak, tüm iyi niyetime rağmen uzattığımız beyaz sayfayı karalamak niyetinde olanları üzülerek izlemekteyim…İçimizdeki bu insanlar hala iğneleyici cümleler sarfetmekten kaçınmadıkları gibi bu takımı hangi koşullarda aldığımızı da kör ve sağır misali bilmezlikten geliyorlar… Malatyaspor’u bu duruma getirenler hala değer ve iltifat görürken çocuklarının helal lokmasını bu takıma harcayan ben ve yönetimim hala asılsız, çirkin iftiralarla karşı karşıya kalıyoruz.

Sözüm ona bizi protesto etmeye kalkışmaktadırlar…Bizim yönetim olarak belirlediğimiz bir teknik adama yapılan bu hakareti kendimize yapılmış sayıyoruz… Bundan iki hafta önce oynadığımız Manisa maçında taraftara tepki gösteren futbolcularımıza gereken cezayı vermekten kaçınmadık. Malatyalılık bilinci ve şuuruyla hareket eden herkes böyle bir tepkiden kaçınır…. Hatırlarsanız benim başkanlık yaptığım ilk dönemde Malatyalı olan Hayati Palancı’yı hiç teredüt etmeden takımın başına teknik direktör olarak getirdim…Ve bir Malatyalıya olan güvenim hiçbir zaman tükenmedi ve tükenmeyecektir…

Bu boşluğu Osman Gökhan hoca ile doldurmuş olmamız bazı makam ve mevkilere yakın olma endişesiyle yapılmadığı gibi, ahbap çavuş ilişkisinden kaynaklanan bir menfaat grubu içinde olmak için de yapılmamıştır.. Doğru bildiğimi yapmaktan kaçınmayacağım. Çünkü ben bu toprakların çocuğuna olan güvenimi kaybetmedim. Ama mesele Malatyalı teknik adam meselesi değil bunu iyi biliyorum. Çünkü herkes kendi adamını getirme gayret ve çabası içinde… Sevgili Malatyalılar bu seçimi yaparken önümüzde Malatyalı olan üç hocadan birini seçmek zorundaydık.

Biz üç teknik adamdan hangisine görev versek bir diğer teknik adam gönül koyacaktı… Sözde beni eleştirenler etki altında kaldığımdan dem vurmuşlar! Unutulmasın ki, Haşım Karadağ bugünlere kendi aklı ve zekası ile gelmeyi başarmıştır… Bu anlamda konuyu uzatmadan şunu belirtmek istiyorum. Bu aşamada bir yardımcı teknik adam getireceğimize ya da ismi olan vasat bir hoca ile anlaşmak yerine bu boşluğu Osman Gökhan hoca ile doldurmayı uygun bulduk. Ancak, Türkiye’de kendini kanıtlamış bir hoca getiremedikten sonra paramızı da sokağa atmanın manasız olduğunu düşünüyoruz.

Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Akman ve hocamızın futbolcularla iyi bir frekans ve diyalog yakaladıkları kanısındayım… Manisaspor ve Ordu yenilgilerinden sonra futbolcularımızı moral ve motive etmekten kaçınmadık ve onların üzüntülerini paylaştık… Ceza yerine motive etmeyi hep tercih edeceğiz… Ve kupa maçında bunun meyvelerini aldık. Almaya da devam edeceğiz… Böyle bir zor süreçte bizi gruplara taşıyan bu fedakar futbolculara minnet borçlu olduğumu söylemek isterim. Her futbolcunun tek tek gözlerinden öpüyorum kendilerine belirlediğimiz primler helal olsun… Bu başarı devam ettikçe biz hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağız. Bu fedekarlığı sadece bizler değil tüm Malatya halkı göstermelidir… Birlik ve beraberliği gösteremeyen hiçbir millet başarıya ulaşamaz… Biz de hepinizi birlik ve beraberliğe davet ediyoruz…Bugüne kadar bize desteğini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlara canı gönülden teşekkürü bir borç biliyoruz…."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız