SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Aldatıp Kandırdılar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:47:25
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Malatya Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, canlı hayvan pazarını ziyaret ederek üreticiler ile bir araya geldi. Ekinci, ayağa kalkışlarının asıl amacının hizmet verecek kişileri halkın kendisinin seçmesini sağlamak olduğunu ifade etti.

Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret edip üreticilerin sorunlarını dinledi ve yerel seçimlerde de destek istedi.

Üreticilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Ekinci, burada yaptığı açıklamada Battalgazi’nin Malatya’nın yarısı olduğuna vurgu yaparak, “Kısa sürede hepinize belki ulaşamayacağız. Çünkü artık bir belde, köy ve mahalle değil, Battalgazi Malatya’nın hemen hemen yarısıdır. Bu hepimizin ortak davasıdır. Bugüne kadar iradesine başvurulmamış, istişare ve görüşlerini almaya bile ihtiyaç hissedilmeyen bir toplum konumuna gelmişsiniz. Şu saatten sonra insanlarımızın da artık yeter, sizleri biz seçiyoruz, sizleri biz vekil kılıyoruz ama bizden aldığınız vekalet ile adımıza, irademize hipotek kurarak karar verecek mercii değilsiniz” şeklinde konuştu.

Ekinci, ayağa kalkışlarının asıl amacının hizmet verecek kişileri halkın kendisinin seçmesini sağlamak olduğuna vurgu yaparak, “Yerelde bir seçim olacaksa, mahalli idarede bir seçim olacaksa bize hizmet verecek insanları bizim seçme hakkımız yok mu diye isyan ettiler. Bu ayağa kalkışın asıl amacı da budur. Biz insanız irademize sahibiz, bizi bu kadar küçümsemeyip aşağılamayın. Eğer siz bunu yaparsanız bundan sonra bizde varlığımızı ve gücümüzü ortaya koyacağız ve irademize sahip olacağız. Bunu vatandaş söylüyor. Genci-ihtiyarı, alevisi-sünnisi herkes söylüyor. Bunların hepsi artık muzdarip. Biz bu mazlum konumuna düşen, muzdarip durumda olan insanların sesi olacağız” ifadelerini kaydetti. 

Hiçbir partiye ve hiçbir siyasi güce karşı olmadıklarını belirten Ekinci, “Şu anda şöyle bir tablo var. Biz hiçbir partiye, hiçbir siyasi güce karşı değiliz. Hiç kimsenin de siyasi iradesine ne ipotek koyabilecek durumdayız, ne de saygısızlık yapacak durumdayız. Herkes Türkiye genelinde siyasi partilerin yüzdelik oy oranlarına etki eden oyların, belediye başkanlığı oyları olmadığını bilmelidir. Bugüne kadar üzerimizde oyun oynadılar. Bizi aldatıp, kandırdılar. Eğer belediye başkanları siyasi olsaydı, niye belediye başkanlarına verilen oylar parti hanesine yazılmıyor” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız