SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi de Çok Üzdü"

A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Ali Güneş, geçen hafta Ofspor ile yaptıkları karşılaşmayı değerlendirdi. 
 
Teknik Direktör Güneş yaptığı değerlendirmede, "Bu sene herkesin beklemediği sonuçları aldık. İç sahada çok puan kaybettik. Üzülmemek ve rahatsız olmamak mümkün değil. Ofspor maçı da bunlardan bir tanesi oldu. Mücadele ediyoruz ancak bulduğumuz pozisyonları bir türlü değerlendiremiyoruz. Neticede de rakip bulduğu bir pozisyonu değerlendirdi ve galip geldi. Karşılaşma sonrası rahatsızlandım. Hakikaten bunun bir izahı yok. Aldığımız sonuç herkes gibi bizi de çok üzdü" dedi. 
 
Yenilgi sonrasında istifasını sunduğunu söyleyen Güneş, "Ofspor karşılaşması sonrası kulüp başkanımıza istifamı sundum. Ancak yönetim kabul etmedi. Daha sonra bir daha istifamı sundum ancak yönetim yine kabul etmedi. Yeni Malatyaspor büyük bir camia ve dolayısıyla da beklenti büyük. Bu nedenle takımın bu kadar kötü olmaya hakkı yok. Kulüp başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu'nun büyük emekleri var. İşini iyi bilen bir başkan ama bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Son yıllarda hedefi olan takımlarda çalıştık. Kimi takımlarla şampiyonluk yaşarken, kimileriyle play off'a kaldık. Bu takımın yeri bu değil. Genel manada bazı sıkıntılar var. Geldiğim günden beri bu sıkıntıları çözmek için uğraştık ama olmadı" diye konuştu. 
 
 Pendikspor ile oynayacakları karşılaşma hakkında bir değerlendirmede bulunan Güneş, "Camiayı çok üzdük. Taraftarların tepkisi gayet doğal. Hafta sonu Pendikspor ile karşılaşacağız. Futbolcularımız maç öncesinde bir özeleştiri yapacaklardır. Yönetim kongre kararı aldı. Hem başkanımızı onurlandırmak hem de camiadan özür dilemek adına bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız