SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizi Dolandırdı'

A- A+ PAYLAŞ

Kurduğu şirketle iş bulma vaadiyle bazı kişilerden makbuz karşılığı para aldığı öne sürülen şahıs ile evlenme vaadiyle yaşlı şahsı dolandıran kadın aranıyor.

MAKBUZ KESMİŞ..
Polise başvuran 31 yaşındaki C.G., 27 yaşındaki H.G., 26 yaşındaki İ.M., 29 yaşındaki A.B., 27 yaşındaki Ü.T., 25 yaşındaki C.İ. ve 45 yaşındaki A.A. adlı şahıslar ile 23 yaşındaki E.B. adlı bayan, Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir “Danışmanlık Organizasyon ve Aracılık Hizmetleri Ltd. Şirketi”ne gittiklerini, 37 yaşındaki A.U. adlı şahsa, kendilerine iş bulma vaadi nedeniyle Mayıs ve Haziran aylarında makbuz karşılığı para verdiklerini, bu şahsın kendilerine iş bulamadığını öne sürüp şikayetçi oldular. Polis A.U. adlı şahsı aramaya başladı.

EVLENME VAADİYLE..
Bu arada, polise başvuran 65 yaşındaki M.K.G. adlı şahıs, 60 yaşındaki S.A. adlı kadın aracılığıyla 37 yaşındaki Diyarbakır doğumlu E.S.K. adlı kadınla tanıştığını, bu nedenle S.A.’ya 300 lira para, ayrıca evlenmek istediği kadına da 10 bin lira değerinde altın verdiğini, daha sonra E.S.K.’nin kaybolduğunu bildirdi ve dolandırıldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Polis S.A.’yı yakalarken, E.S.K. adlı kadını arıyor.

İNTERNET ÜZERİNDEN..
Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 32 yaşındaki A.S. adlı şahıs da, internet üzerinden satılık ilanını gördüğü araç için verilen cep telefonunda adı geçen N.V. adlı şahısla konşup anlaştığını, 500 lira teminatı şahsın hesabına yatırdığını, ancak daha sonra dolandırıldığını anladığını bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis N.V. adlı şahsı aramaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız