SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Enterese Etmiyor"

0
Güncellendi - 2016-06-05 03:35:25
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'li Çalık ile Çakır, Özer ve Oğuzhan, Hekimhan, Darende ve Kuluncak ilçelerini ziyaret ettiler.

AKP  Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet çakır, AKP İl Başkan Vekili Mahmut Ünal Özer, İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve partili yöneticiler ile birlikte Hekimhan, Kuluncak ve Darende ilçelerini ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

AKP ilçe başkanlıklarında düzenlenen toplantılarda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, tüm ilçelerde alt yapıları hızlı bir şekilde tamamlamayı ve asfalt çalışmalarını bu yıl büyük oranda bitirmek istediklerini ifade etti. Çakır, "Hizmeti Malatya merkezde de, ilçelerde ve bütün mahallelerimiz de de ulaştırmaya çalışıyoruz. Sadece zamana ihtiyaç var. Yeni büyükşehir yapısı, birden bire bütün sorunları çözmek mümkün değil. Çok ciddi bir hizmet yapılıyor. Ciddi çalışmalar var. “ diye konuştu.

Çakır, “Biz evlatlarımızı düşünüyorsak, gelecek nesilleri düşünüyorsak büyük düşünmemiz lazım, büyük tabloyu görmemiz lazım. Yeni bir süreçteyiz, yeni bir kalkınma sürecindeyiz. AK Parti için her seçim yeni bir başlangıç aslında, hizmetin yeniden başlanılması, yeniden kenetlenmek, yeniden ülkenin imarı anlamına geliyor.” dedi.

Çalık ise, “Biz çalışırken bir taraftan da yıkan bir ekip var. Yıkan ve yaptıklarımızı bozan, barajlarımızı yıkan, okulları yıkan, ambulanslara saldıran, vatandaşlarımızı öldüren, sivilimizi, askerimizi, polisimizi, çocuğu, genci, yaşlısı demeden sivillerimi katliama maruz bırakan terör örgütleri var. IŞİD  dahil olmak üzere bütün terör örgütleri bilsinki, Türkiye Cumhuriyeti devleti çok güçlü bir devlettir. Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizdeki iller başta olmak üzere terörizme edilen bütün illerimizde terörle mücadele etmeye sonuna kadar devam edeceğiz. Şimdi binlerce kez şükürler olsun, terörle mücadele sonuç veriyor ve illerimizi teröristlerden tamamen temizliyoruz. Bizim yapmamız gereken en önemli cümle şudur; PKK’nın Kürt vatandaşlarımızı temsil etmediğini herkesin bilmesi gerekir. İçimizde bende dahil olmak üzere bir sürü Kürt kardeşimiz var, Türk bir sürü kardeşimiz var, Alevi olan, Sünni olan, biz birlikte güçlüyüz, beraberce güçlüyüz. Bu birliği ve beraberliği devam ettirmemiz lazım.” dedi.

“HDP’NİN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ BİLİYORUZ, CHP’Yİ MİLLETİMİZE HAVALE EDİYORUZ”

Çalık şöyle devam etti:

“Bu birliğimize, beraberliğimize sıkılan kurşunlara destek verenlerin Meclis’teki temsilcilerinin dokunulmazlıklarını kaldırmak için Meclis’te AK Parti olarak teklifimizi sunduk. ‘Dokunulmazlıklar kaldırılacak’ diyen, ‘Kaldırılması gerekiyor’ diyen muhalefet partilerinden MHP desteğini verdi, CHP ‘Ben destek veriyorum’ dedi, kabinlerin arkasından girdi red oyu verdi. Milletimize şikayetimizdir; bilin ki birliğimize, diriliğimize silah sıkanların, terör örgütlerinin Meclis’teki uzantılarının ve teröre bulaşmış insanların dokunulmazlıklarının kaldırılması milletten aldığımız vekaletin bir borcudur.  HDP’nin ne demek istediğini zaten biliyoruz. Ama CHP’nin ne demek istediğini biz milletimize havale ediyoruz.  Birliğimize, dirliğimize silah sıkanların kurşun sıkanların ve ona destek verenlerin kimler olduğunu milletimiz çıplak gözle görmeli ve gereğini yerine getirmeli. Eğer siz milletten vekalet aldıysanız, milleti temsil ediyorsanız, TBMM çatısı altında var olmak istiyorsanız teröristlerle ilişkinizi keseceksiniz, terör örgütüyle ilişkinizi keseceksiniz, ondan sonra TBMM’ye geleceksiniz.”

PARALEL DEVLET YAPILANMASI İLE MÜCADELE

Çalık, “Devletin içinde ikinci bir devlet kurmaya çalışan hangi örgüt olursa olsun, onunla da sonuna kadar mücadele edeceğiz. Uluslar arası güçlerin Türkiye üzerinden oynadığını görüyorsunuz, Almanya Meclisi’nin almış olduğu kararı görüyor ve duyuyorsunuz, eğer 1915 hadisesi, eğer sözde bir Ermeni soykırımı ise şayet, bunca yıldır Almanya Meclisi neden böyle bir karar almadı da, Türkiye bu kadar güçlüyken bu kararı aldı? Bunu tüm dünya görüyor. Türkiye’nin güçlenmesini, AK Parti’nin güçlenmesini, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlenmesini istemeyen uluslar arası güçler Türkiye üzerinde yeniden oyun oynamaya başladılar. Aldıkları karar hiçbir şekilde bizi enterese etmiyor. Kendilerini bağlar, bizi hiçbir zaman bağlamadı. Kendilerine dönüp baksınlar, Hitler'in yapmış olduğu zulümlere dönüp baksınlar, Nazilerin yapmış olduğu zulümlere dönsünler baksınlar.” diye konuştu.

Çalık, ilçe ziyaretlerinde devam eden projelerin durumları ve yeni başlayacak olan projeler hakkında da bilgileri paylaştı.

Bülten

çalık2

çalık1

çalık3

çalık4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (7 yıl önce)
    ALLAH AŞKINA MALATYAYA NE YAPTINIZ ESKİ DEVLET HAST YAPACAKTINIZ SAYIN ÇALIK NE OLDU BÖYLE SİYASET OLMAZ
    0
    0
    Yanıtla