SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Gözlerinde Büyütmüşler"!

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:42:38
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Özcan Kızıltan, ligin ilk yarısında önlerinde kalan 4 maçın kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, “Çok şansız bir mağlubiyet değildi. Bizden daha fazla istediler ve gayret gösterdiler. Allah’ta yardım etti. Girdikleri pozisyonlar gol oldu. Biz girdiğimiz pozisyonları gol yapsaydık, sonuç farklı olabilirdi. Ama aradaki fark, tamamen istek ve motivasyon farkıydı” dedi.

Kızıltan, Hatayspor’un aşırı motivasyonuna karşılık veremediklerini ifade ederek, şunları söyledi: 

“Hatayspor maçı daha fazla önemsemiş. Bizi gözlerinde çok büyütmüşler. Doğal olarak da aşırı bir şekilde kendi kendilerini hazırlamışlar. Futbol oynamış insanlar bunu iyi bilir. Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’a karşı diğer takımların motivasyonunu bir düşünün, bizde aynı olayı yaşıyoruz. Her rakip bize karşı öyle oluyor. Rakibin aşırı motivasyonuna karşılık verdiğimizde sonuç bizim lehimize dönüyor. Biz Hatayspor karşısında o eşiği aşamadık. Maçın ikinci dakikasında Serkan’ın bir pozisyonu var. 1-0 öne geçebilirdik. O zaman maçın rengi de farklı olabilirdi.”

Tecrübeli çalıştırıcı, eleştiriye her zaman açık olduklarını ancak bazı eleştirileri umursamadığını kaydederek, “Eleştiri olacaktır. Herkesin görüşüne saygımız var. Bu kişisel hale getirilmediği ve farklı niyetlerle yorum yapılmadığı sürece biz her türlü eleştiriye açığız. Göreve geldiğimden beri herkesin görüşüne saygı duyduk. Bu konuda bir serzenişim olmadı. Gene de olmaz. Çünkü herkes futbola farklı bakıyor. Ama bazı kötü niyetli insanlarında eleştirileri kulağıma geliyor. Onlarda zaten vardır, çok umurumda değil” diye konuştu.

Takım olarak iyi bir noktada olduklarını dile getiren Özcan Kızıltan, “Şuanda geldiğimiz nokta iyi bir noktadır. Daha iyi bir yerde olabilirdik. Ama son haftalarda cezalı ve sakat oyuncuların aynı dönemde bir araya gelmesi kadro zafiyeti yaşamamıza neden oldu. Örneğin bu hafta Eren’in yüzde yüz hazır olmamasına karşın kadroya aldık. Uğur daha yeni takım çalışmalarına başladı. Ama oyuncumuz olmadığı için onu da kadroya aldık. Onun için biraz kadro sıkıntısı yaşıyoruz. Ama buda mazeret değil. Sahaya çıkan her oyuncu elinden geleni yapıyor. Hatayspor maçında istediğimizi yapamadık” şeklinde konuştu.

İlk yarıda geriye kalan 4 maçlarını kazanmak istediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Henüz 13 maç oynandı. Önümüzde 21 maç var. Şu 4 maçlık periyot bizim için çok önemli. İnşallah bu periyoda bu haftaki Tarsus İdman Yurdu maçını kazanıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tabi bu anlamda ligi de iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. İlk yarıyı lider bitirme şansımız bile yüksek” dedi.

Kızıltan, henüz transfer çalışmalarının olmadığını da ifade ederek, “Şuanda bir transfer görüşmemiz yok. Ama maçlar tamamlandığında bakarız. Kendi muhasebemizi yaparız, elimizdeki kadroyu değerlendiririz ve analizlerimizi yaparız. Yöneticilerimizle konuşuruz, şartlarda el veriyorsa ihtiyaç olan yerlere transfer yapılabilir. Transfer teknik bir konudur ama aynı zamanda işin içine para girince ekonomik bir konu geliyor. Buda yönetimle konuşulması gereken bir konu oluyor. Bizde o konuda konuşuruz. Kadroyu güçlendirme ve eksikleri giderme adına böyle bir düşünce olabilir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız