SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Gururlandırdı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:01:30
A- A+ PAYLAŞ

Teakwando Avrupa 3’üncüsü ve Türkiye Şampiyonu olan Muhittin Özmumcu Ortaokulu öğrencisi Ali Karadoğan’a kitap hediye edildi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut makamında Muhittin Özmumcu Ortaokulu Müdürü Şahabettin Tuncal, Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut Ayaz, Kurhan Spor Kulübü Eğitmenleri Cemal Kurhan, Cebrail Ararat ile Öğrenci Ali Karadoğanı kabul etti.

Okul Müdürü Şahabettin Tuncal, ziyaret sebeplerinin okul da yapılan çalışmalardan dolayı elde ettikleri başarıları paylaşmak ve öğrencilerinden Ali Karadoğan’ın Türkiye ve Avrupa başarısını takdim etmek olduğunu belirtti.

Tuncal, “Okulumuz 2008 yılından buyana ilimiz de kız ve erkelerde teakwando kategorisinde il birinciliği elde etmiş ayrıca aynı dalda mezun olan Suat Çetinkaya isimli öğrencimizde okullar arası 49 kiloda Türkiye 3’üncüsü olmuştur. Okulumuzdan mezun olan Betül Başkan ise badminton dalında Balkan Şampiyonası’nda yine 3. olmuştur” dedi.

Teakwando Avrupa 3’üncüsü ve Türkiye Şampiyonu olan Muhittin Özmumcu Ortaokulu öğrencisi Ali Karadoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’a başarısı hakkında bilgiler verdi.

Karadoğan, “Türk Milli Teakwando Takımı’na çağrıldığım için eğitimime kamp süresi boyunca Kocaeli’nde devam edeceğim. Bana destek olan sizlere, aileme ve öğretmenlerime teşekkür ederim” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da, okulun göstermiş olduğu başarıların kendisini memnun ettiğini belirterek, “Türk Milli Teakwando Takımı’na çağırılan ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencimiz bizi gururlandırmıştır. Kendisini yetiştiren başta ailesi öğretmenleri ile ve Kurhan Spor Kulübü’nün yetkililerini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Öğrenciye kitap hediye eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, öğrenci Ali Karadoğan ve okul heyetine başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız