SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Gururlandırdılar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:42:57
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda 8 yaş kategorisinde Türkiye 5’incisi olan Mehmet Emre Kayagil ile Türkiye Satranç Şampiyonası’nda Türkiye 4’üncüsü olan Ali Ekber Doğan, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Türkiye Satranç Şampiyonası’nda küçükler 8 yaş kategorisinde Türkiye 5’incisi olan Mehmet Emre Kayagil ile büyüklerde Türkiye 4’üncüsü olan Ali Ekber Doğan’ın elde ettikleri başarıların, kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ise, sporcuları elde ettikleri derecelerden dolayı kutlayarak, “200 civarında milli takıma sporcu vermiş bir ilin müdürü olarak, ilk defa zihinsel spor dalı olan satranç branşında Türkiye çapında böyle bir başarı kazanmak, bizleri gururlandırdı. Ali Ekber Doğan’ı tebrik ediyorum bize bu başarıyı yaşattığından dolayı. Bundan sonraki şampiyonalarda kendisinden daha yüksek başarılar bekliyoruz. Mehmet Emre Kayagil'in ise Türkiye Satranç Federasyonu'nun Milli Takım Havuzu'na seçilmiş olması, bizleri ayrıca gururlandırdı. Çünkü kendisi 8 yaş grubunda olduğundan, ileride çok daha büyük başarılara ulaşması muhtemeldir. İl temsilciliğimize de disiplinli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Sadi Fındıklı, Doğan ve Kayagil'e teşekkür belgesi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız