SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizi Malatya'ya Bağlayın!'

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Teşvik Paketi'nde Adıyaman'ın 3. bölge içerisinde yer almasından dolayı toplumun çeşitli kesimlerinden farklı tepkiler yükselirken, yerel gazetelere 'Malatya'nın ilçesi olmak istiyoruz' diye tam sayfa ilan verildi.

Kendisini sıradan vatandaş olarak tanıtan Murat Koca isimli vatandaş gazeteye tam sayfa ilan vererek, teşvik paketine olan tepkisini dile getirdi. 'Malatya'nın ilçesi olmak istiyoruz, müjde. Adıyaman'ım müjde' başlığının atıldığı tam sayfa ilanda, Adıyaman'ın yeni teşvik paketindeki 3. bölgede yer almasına tepki gösterildi.

Adıyaman'ın Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Afyon, Uşak ve Manisa gibi illerin bulunduğu 3. bölge iller arasında olmasının kabul edilemez olduğunun esprili bir şekilde dille getirildiği yazıda, 4. bölgede bulunun Malatya ilinin tekrar ilçesi olmak istenildiğini vurgulandı. Tam sayfa ilanın bir bölümünde şu ifadeler yer aldı:

"Tekrar Malatya'nın ilçesi olalım. Hem Malatya 4. bölgede, yani bizden daha az gelişmiş bir ekonomisi olduğu için daha fazla teşvikten yararlanıyor, hem de bu güne kadar il olmanın, hem de bu güne kadar il olmanın ve her iktidar partisine cillop gibi 4'er, 5'er tane milletvekili göndermenin ve aynı zamanda belediye başkanı çıkarmanın jestini, işte bu şekilde aldığımız için, hep beraber başkanlığa başvuruda bulunalım ve 'İl olmaktan bıktık, bizi ilçe yapın da sizde kurtulun, biz de kurtulalım' diyelim. Böylece ne eyleme gerek kalır ne kavgaya"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız