SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Niye Düşünmüyorlar?"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:37:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yapılan kaldırımların yükseklikleri yaşlılar ve özürlülerin mağdur olmasına neden oluyor.

Doğanşehir ilçesinde yapılan yollar ve kaldırımlar hasta, özürlü ve yaşlılar için zaman zaman kabusa dönüşüyor. Malatya Caddesi üzerinde yaklaşık bir yıl önce aynı kaldırımda hasta bir vatandaşın düşerek yaralanması ve sonrasında benzer kazaların sıkça yaşanması sonrası gündeme gelen kaldırımların yükseklikleri vatandaşların tepkisine yol açıyor.

Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlar, yüksek kaldırımlara çıkmak için çevredeki vatandaşlardan yardım aldıklarını belirterek yetkililerin bu konuda duyarsız olduğunu savunuyorlar. Yaşlı bir vatandaş ise, “Ben sürekli buradan geçiyorum, sağ olsunlar vatandaşlar yardım ediyorlar. Burası ana cadde, arabalar hızlı geçiyor, ben de kaldırımda yürümek zorundayım, ancak bu kaldırımların yüksekliği fazla olduğundan düşme tehlikesi geçiriyorum” diyerek yetkililere seslendi.

Kaldırılmaların düzeltilmesini isteyen vatandaşlar, Malatya Caddesi üzerinde yaşanan bu kaldırım sorunun biran önce çözüme kavuşturulması yönünde çağrıda bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız