SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Sevindirdi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:23:16
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, MÜSİAD Bölge Toplantısı, MÜSİAD Türkiye Sağlık İstişare Toplantısı ve hayvancılık sektörü toplantılarının önümüzdeki 2 ay içinde Malatya’da yapılacağını söyledi. 

MÜSİAD Malatya Şubesi üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle toplu halde aileleriyle birlikte bir araya gelerek bayramlaştı. MÜSİAD binasındaki bayramlaşma töreni öncesinde sabah kahvaltısı yapıldı.

MSÜİAD Şube Başkanı Namık Şahin, "Özellikle son günlerde, bundan 10 yıl önce bu memlekette zulüm eden bir takım darbeci zihniyetlere sahip olan insanlardan hesap sorulduğunu görmenin mutluluğu içindeyiz. Malatya’da bundan 10 yıl önce yüzlerce insan için 10 ile 20 yıl arasında hapis cezaları istenmişti. TBMM’den gelen bir heyetle cezaevindeki arkadaşlarımız dinlendi, bizler ve mağdur olan insanlar dinlendi. Bu heyetin gelmesi bizim için bir sevinç kaynağı oldu. Bunun yanında Türkiye'nin şimdiye kadar sahipliğini iddia eden insanlardan hesap sorulması, bizler için gerçekten sevinç kaynağı oldu" diye konuştu.

Şahin, 16-17 Kasım 2012 tarihleri arasında MÜSİAD tarafından yapılacak olan toplantıya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılacağını ve toplantıya KOSGEB müdürlerinin de katılacağını kaydetti. Şahin, 24 Kasım’da MÜSİAD Bölge Toplantısı'nın yapılacağını belirterek, özellikle imalat yapan MÜSİAD üyelerinin toplantıya katılmalarını istedi.

MÜSİAD tarafından 4 Aralık’ta Malatya’da hayvancılık sektöründe bir toplantı düzenleyeceklerini aktaran Şahin, 7 Aralık’ta ise MÜSİAD Türkiye Sağlık İstişare Toplantısı’nın yine Malatya’da yapılacağını dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız