SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görüştüğümüz ve Alacağımız Futbolcular Var"

0
Güncellendi - 2017-07-07 20:38:17
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Süper Lig’deki ilk sezonlarında, ligler kalıcı olmak istediklerini söyledi.

Bolu Termal’deki birinci etap kamp çalışmalarının 2 Temmuz’da başladığını kaydeden Ravcı, kamp çalışmalarının sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Ravcı, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Anlaştığımız, görüştüğümüz ve alacağımız futbolcular var. Mevcuttaki oyuncularımızın birçoğu bizimle birlikte kaldı. Bazılarını da hocamız kamp çalışmalarında görmek istedi” dedi.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Ravcı, şunları söyledi:

“Zamanımız biraz daraldığı için görüştüğümüz oyuncuların transferlerinin bitirilmesi çabası var. Bu sezonda Süper Lig’de yeni olacağımız için hedefimiz tıpkı TFF 1. Ligi’ne çıktığımız gibi, ilk sezonumuzda ligde kalıcı olmak. Ligin zorlu olduğunu bildiğimiz için ona göre bir kadro kurma hedefimiz var. Daha dinamik, lige renk katan, taraftarımızı heyecanlandıracak, her şeyden önce centilmence ve iyi futbol oynayan bir ekip oluşturmanın peşindeyiz. İnşallah bu dediklerimizin hepsini gerçekleştirip, lige de güzel bir başlangıç yaparız.”

Ravcı, yeni transferlerin kampa katılmaya başladığını belirterek, “Yeni transferlerimizden bir kaçı ligleri yeni bittiği için henüz aramızda değil. Ben inanıyorum ki ikinci kampta tam kadro olmasa bile 1-2 eksikle yer alacağız. Lige hazır bir şekilde gireceğiz” dedi.

Taraftarın her zaman olduğu gibi en büyük destekleyici unsurları olduğuna dikkat çeken Ravcı, “Süper Lig’de hem taraftar sayımızın artacağını hem de yeni stadımızla birlikte çok daha coşkulu bir Yeni Malatyaspor olacağı kanaatindeyim. Bütün çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. İnşallah düşündüklerimiz gerçekleşir ve Yeni Malatyaspor olarak Süper Lig’e iyi bir başlangıç yaparız” şeklinde konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Vehbi Doğan (6 yıl önce)
    Malatyaspor transfer yaparken nokta transfer yapması lazım Süper lige zar zor çıktık bunun artılar olacaktır bunu değerini bilelim tekrar geldiğimiz yere dönmeyelim sayğılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail gur (6 yıl önce)
    Malatya spor bence transferde yavas davraniyir bu gidisle Ertugrul hoca 5 haftada bu yakimi birakir Siz simdiden Yilmaz Vural hoca ile gorusmeye baslayin
    0
    0
    Yanıtla