SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Usandırmanız Lazım!."

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:27:12
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende İlçesi’nde huzur toplantısı yapıldı. Toplantıda Kaymakam muhtarlara sitem ederken, güvenlik kamerası üzerinde duruldu. 

Kaymakam Bünyamin Kuş’un başkanlığında kurum amirlerinin katıldığı huzur toplantısında İlçe Emniyet Müdürlüğü, hırsızlıkla ilgili sinevizyonlu sunum yaparak muhtarları bilgilendirdiler. İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından da avla ilgili tanımlar sunuldu. Her kurum amiri, kurumlarındaki değişiklikler ve yeni çıkan kanunlarla ilgili bilgiler verdiler.

Kaymakam Bünyamin Kuş yaptığı konuşmada, ”Bazı muhtarlarımız ya olayın önemini anlamıyor. Ya da muhtar olduğunun farkında değil. Yani seçimlerdeki göstermiş olduğu üstün gayreti ve çabayı toplantıya gelmek suretiyle gösterebilirsiniz. Hatta geldiklerinde kurum amirlerine 5'er dakika uğrasanız onlar da sevecen insanlar, sizlere bir bilgilendirme yapar. Bir şeyler öğrenmiş olursunuz. İlçeye geldiğinizde kurum amirlerini 10 dakika ziyaret edin. Bu sizin asli göreviniz” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Kuş, “Proje ofislerimiz var. Türkiye’de en çok proje yapan ilçesi seçildik. 98 proje ile bunlar neyin göstergesi? Bir çalışmanın göstergesidir. Darende’den çok büyük ilçeler var. Daha bir müreffeh bir Darende yapmak için hep birlikte çalışmamız lazım. Bunu da yapabilmemiz içinde toplantılara çok gelmeniz lazım. Bizleri usandırmanız lazım. Daha çok gelmeniz lazım. Bir çok muhtarı halen tanımıyoruz. Belki kurum amirlerim bile tanımıyordur. Köyden çıkmış mahalleye dönüştüğünüzde bizle işiniz bitmiş olmuyor. Darende’yi iyi bir noktaya getirmek için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse ise yaptığı konuşmada, "Hırsızlık üzerine bir sunum yaptık. Gördüğümüz birkaç teknik eksiklik var. Sorumluluk bölgemizdeki bütün binaları tek tek gezdik. Gerçekleşen hırsızlıkların yarısı buralarda gerçekleşmiş, bu hırsızlıkların çoğu da kapı kilitlerinden kaynaklanıyor. Çoğu binalarda gördüğümüz eksiklikler var. Güvenlik kameraları hakkında çok ciddi sıkıntımız var. 80-85 civarında binamız var. Ne yazık ki 11 tane binamızda güvenlik kamerası var. Bunlardan 3 tanesi daha yeni takıldı. Güvenlik kameralarına ağırlık verelim. Yöneticilerimizi uyaralım. Alınabilecek tedbirleri siz toplantılarda, kahve ortamında vatandaşlarımıza iletin” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız