SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Üzecek Herhangi Bir Şey Olmadı"

0
Güncellendi - 2016-06-08 21:59:11
A- A+ PAYLAŞ

  • Veda ziyaretlerini sürdüren Vali Kamçı'nın, Cuma günü saat 11.00'de Vali Konağı önünden Kayseri'ye uğurlanacağı bildirildi.

Son Valiler Kararnamesi ile Kayseri Valiliği'ne atanan Vali Süleyman Kamçı, çeşitli kuruluşlara veda ziyaretlerini sürdürdü. Kamçı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, yöneticilerine veda etti.

ESNAF ODASI'NDA..

Vali Süleyman Kamçı, esnaf ve sanatkarlar kuruluşlarına veda ziyaretinde bulundu.

Vali Kamçı, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, esnaflara veda ziyaretinde bulundu. Keskin, Vali kamçı’nın her zaman esnaflarla beraber olduğunu belirterek, Vali Kamçı’nın Kayseri’de de başarılı çalışmalarda bulunacağına inandığını kaydetti. Malatya’nın huzurlu bir dönem geçirdiğini belirten Keskin, Vali Kamçı’ya başarılar diledi.

vali2Vali Süleyman Kamçı ise, “Malatya’da 20 aya yakın bir görev yaptım. Bizi üzecek, sıkıntıya sokacak her hangi bir şey çok şükür olmadı. Bunda en büyük pay saygıdeğer  Malatyalılarındır. Bütün Malatyalılara teşekkür ediyorum” dedi.

Keskin, Malatya’daki hizmetleri anısına Vali Kamçı’ya özel hazırlanmış bir tablo hediye etti.

Vali Kamçı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i de ziyaret ederek vedalaştı. Evren, hizmetlerinden dolayı Kamçı’ya teşekkür etti.

Evren, hizmetleri anısına Vali Kamçı’ya tespih hediye etti.

TSO'DA..

Valiler Kararnamesi ile Kayseri Valiliği’ne atanan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

Vali Kamçı’nın TSO ziyaretinde, Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Disiplin Kurulu Başkanı Sıddık Özdemir tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "İlimizde yaptığınız görev süresince Malatya çok büyük kazanımlar elde etti. Malatya’nın sorunları ve problemleriyle yakında ilgilendiniz. Kendisinin devlet tecrübesinden faydalandık. Sizinle çalışmaktan onur ve gurur duyduk. Gösterdiğiniz çaba, verdiğiniz emek bu memleket için unutulmaması gereken bir husus, biz tekrar tekrar teşekkür edip şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni görevinizde şahsım ve tüm yönetim kurulum adına başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

vali4Vali Süleyman Kamçı ise, görev süresi içerisinde Malatya’da ticaret ve sanayi erbabı iyi ilişkiler kurduk. Güzel günlerimizin geçtiğini düşünüyorum. Malatya’da hoşnuttuk ve hoşnut ayrılıyoruz. Bundan sonra da ilişkimiz devam edecek. Malatyalılar artık bizim fahri hemşehrimizdir. Çalıştığımız süre içerisinde sizlerden gördüğümüz yakınlık, destek için de canı gönülden, her birinize, başta siz olmak üzere tüm yönetim kurulu ve meclisinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TSO Başkanı Erkoç, ziyaret esnasında günün anısına Vali Kamçı’ya hediye takdiminde bulundu.

CUMA GÜNÜ AYRILIYOR..

Bu arada Vali Kamçı'nın Cuma günü Malatya'dan ayrılacağı belirtildi. Valilikten konuya ilişkin verilen bilgide, "30.05.2016 Tarih ve 2016/8864 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Kayseri Valiliğine atanan Sayın Valimiz Süleyman KAMÇI 10.06.2016 Cuma günü saat:11.00’da Valilik konutunda Malatya halkıyla vedalaşarak karayoluyla Kayseri’ye hareket edecektir."denildi.

Aynı kararnameyle İzmir'den Malatya Valiliği'ne atanan Mustafa Toprak'ın Malatya'ya ne zaman geleceği konusunda bir bilgi edinilemedi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

vali1

vali3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız