SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizi Var Eden İnancımız'

A- A+ PAYLAŞ

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Polat beldesinde partisince düzenlenen açık hava toplantısına katıldı. Polat beldesinde önce BTP'ye katılım töreni yapıldı. Prof. Dr. Haydar Baş, BTP saflarına geçen çok sayıda vatandaşa tek tek parti rozetlerini taktı ve tebrik etti.

Törenin ardından toplanan kalabalığa hitap eden BTP Genel Başkanı gündemi değerlendirdi. Tüm dünyayı sarsan ekonomik krize değinen Prof. Dr. Baş, sağlıklı bir ekonomide adil gelir dağılımı, sürekli büyüme ve istihdamın olması gerektiğini ifade etti ve Türkiye'deki duruma dikkat çekti.
Kapitalizmin sonunu getiren küresel krizle birlikte artık Milli Ekonomi Modeli'nin daha bir dikkatle takip edildiğini ifade eden Prof. Baş, vatandaşlık maaşı gibi sosyal devlet projeleriyle Türkiye'de sosyal adaleti hayata geçireceklerini söyledi. Prof. Dr. Haydar Baş, "Yüzde 10 gelir 70 milyona ait kalan yüzde 90 bir insana ait. Böyle bir toplumda böyle bir ülkede geçim sıkıntısının olmaması mümkün olabilir mi? İşte Bağımsız Türkiye Partisi getirdiği sistemle beraber bu geliri adil bir şekilde dağıtıyor" şeklinde konuştu.

Haydar Baş şunları söyledi: "Yetiştirdiğin pancarı sen dün 3'e satıyordun bugün 2'ye satıyorsun. Yetmedi dün pancarı 1'e mal ediyordun şimdi 3'e mal ediyorsun. Niye? Yakıt ücretleri arttı. Niye? Gübre ücretleri ve işçi maliyetleri arttı. Maliyet yukarı fırladı buna karşılık bizim ona vereceğimiz devlet olarak para aşağıya çekildi. Şimdi sen bu şartlarda zarar ettiğin bu ürünü ekmeye biçmeye devam eder misin? Etmezsin. Şimdi onlar bize aslında burayı terk edin diyorlar. Yani sizin işiniz topraktan kesilsin. Biz Avrupalı olacağız, Avrupa'da olacağız, ama siz de bey gibi işsiz olacaksınız. Gezeceksiniz tozacaksınız işiniz olmayacak. Bu adamların size vaat ettiği bugünkü hayatın manası budur."

"Batı destekli terör örgütünün yandaş bulmasında en önemli paylardan biri de bölgeyi yıllardır mesken tutan misyonerlerdir" diyen Prof. Baş şöyle konuştu: "Bizi bu topraklarda var eden inancımızdır, maneviyatımızdır, kültürümüzdür, medeniyetimizdir. İşte bu gün savaş bununla beraberdir. Güneydoğu'daki olayların temelinde bunlar yatıyor. Biz bir milletiz. Elhamdülillah hepimiz Müslümanız. Medeniyetimiz bir, kültürümüz bir, dinimiz bir, atamız bir biz farklı insanlar değiliz ki. Birileri öyle oynamış ki, birimizi öteye birimizi beriye atmış. Şimdi gelin buna da son diyelim."

Son dönemde gündeme oturan terör konusu da BTP Genel Başkanı Prof. Baş'ın konuşmasında önemli bir yer tuttu. BTP Genel Başkanı önce terör örgütü PKK'nın geldiği noktayı özetledi. Prof. Baş şöyle konuştu: "Öcalan bunun üzerine köyleri bastı çocukları katletti. Ve o tarihlerde ona katil dediler, hatırlıyor musunuz bebek katili dediler. Ama işler o kadar enteresan organizeli gidiyor ki, o gün ona katil diyen insanları şimdi öyle bir noktaya getirdiler ki, 'efendim adada iyi bakılmıyor, kendisine iyi muamele edilmiyor' diye o gün ona karşı gelenleri bugün bir parti tarafından sokağa döktüler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız