SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Var Eden Vatan Sevgisi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:04:38
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Şinasi Kazancıoğlu, “Demokrasinin ve hukukun hakim olduğu ülkelerde koalisyonlardan korkmamak gerekir. Koalisyonlar toplumda uzlaşmanın sağlanması açısından önemlidir” dedi. Kazancıoğlu, 7 Haziran sonrası ülkenin ödediği ağır faturanın, AKP’nin koalisyon korkusunun bir sonucu olduğunu söyledi.

“Bizi var eden vatan sevgisidir”

Yeşilyurt, Tecde ve Konak’da vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinleyen MHP heyeti, Büyükşehir statüsü ile birlikte bu bölgelerde hizmet konusunda önemli sorunların yaşandığına dikkat çekti. Ziyaretler sırasında ülkenin gidişatı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu ise koalisyondan AKP’nin büyük korku yaşadığını belirtti. Bugün Avrupa’da 20’ye yakın ülkede koalisyon yönetimlerinin görev başında olduğuna ve başarılı hizmetler verdiğine vurgu yapan Kazancıoğlu, “Demokrasinin ve hukukun hakim olduğu ülkelerde koalisyonlardan korkmamak gerekir. Koalisyonlar toplumda uzlaşmanın sağlanması açısından önemlidir. 7 Haziran’dan sonraki tabloda koalisyonu istemeyen AKP'dir.  İktidarın yaşadığı koalisyon korkusu bu ülkeye ne ağır faturalar çıkardı, bunu halkımız görüyor. 1 Kasım da bunu en iyi şekilde değerlendirip gereğini yapacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

“Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülke geleceği ile ilgili belirli endişeleri vardır, bu endişeleri ile ilgili hassasiyetlerini de seçim öncesi halkımızla paylaşıyoruz, onlara anlatıyoruz” şeklinde konuşan Kazancıoğlu,” MHP’nin belirli hassasiyetleri var ve bu hassasiyetler halkımız tarafından da bilinmektedir. ‘Bizi var kılan vatan ve millet sevdasıdır. Koltuk merakıyla ne ilkelerimizden cayarız ne de makam-mevki tutkusuyla inançlarımızı pazarlık konusu yaparız. Çünkü biz Türk Milletiyiz’  vurgusunu her zaman ortaya koyan Genel Başkanımız var.  Ülke yönetimi ciddiyet ister, yalanlardan uzak, halkını kandırmayan gerçekleri halkıyla paylaşmaktan korkmayan  ‘ne aldanan, nede aldatan’  olmayan bir iktidar bu ülkeyi geleceği sağlam temeller üzerinde taşır. O da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. 1 Kasım'da ülkenin geleceği oylanacak.  Bunu hatırlayıp sandıklara gidelim” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız