SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizi Vatandaş İstihdam Etmiştir"

0
Güncellendi - 2017-03-23 18:36:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ve Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri konuşuldu.

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, beraberinde partili yöneticiler ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok değerli milletvekilim sayın Nurettin Yaşar’ı burada görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendileriyle gerek Malatya’daki çalışmalarımızda, gerek Ankara’ya gittiğimizde iş takibi noktasında buranın işlerinin yapılması ve hızlandırılması noktasında devamlı istişare ettiğimiz milletvekillerinden bir tanesidir. Bizim işlerimizin Ankara’da takip edilmesi noktasında gerekli hassasiyeti gösteriyor. Bizlerde Milletvekillerimiz buraya geldiğinde, buradaki çalışmaların halka yansıması ve halk tarafından da yansıtılması noktasındaki gayret ve çabalarımız devam ediyor. Hakikaten Battalgazi Belediye Başkanlığı olarak şu ana kadar yaptığımız çalışmalarda Türkiye’ye rol model olmuş çalışmalardır. Bu sadece benim kendi söylemim değil, çalışmalarımız TSE dediğimiz Türkiye Standartları tarafından tescil edilmiştir. EN dediğimiz Avrupa standartları tarafından tescil edilmiştir. ISO 9000 dediğimiz dünya standartları tarafından tescil edilmiştir. Biz bu standartları almaktan çok, uygulama noktasında gayretimiz ve daha üst versiyonlara çıkarılması noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Battalgazi 3 yıla yakın bir zaman zarfı içerisinde hakikaten yüz yıllık birikime sahip çalışmaları üç yıla sığdırmıştır. Bu anlamda belediyemizdeki tüm çalışanlara ve milletvekillerimize, Genel Başkan Yardımcımıza ve Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün Asfalt Plenti’nden, Konkasör’ünden, Yeşil Kuşak, İspendere Şifalı Suları, Çınar Park’la, Surlarla ve Kültürel çalışmalarla ilgili olsun, ve hizmet binalarımızın yapılması ile ilgili olsun, büyük gayret ve çaba içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızda milletvekillerimizin desteğini hep gördük” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar da, hizmet için gayret gösterdiklerini belirterek, “Biz burada hep birlikte kamu adına işler yapmak için halkımız tarafından görevlendirilmişiz. Bizim tek başımıza yapamadığımız şeyi, temsilen verdiğimiz yetkiyle siz yapın diye bizi vatandaş istihdam etmiştir. Bizde bu sıfatla patron vatandaş olarak işimizi yapıyoruz. Hiç birimiz patron değiliz, yetkili değiliz. Üst rütbede değiliz. Hizmete talip olmuşuz ve bu hizmeti sürdüreceğiz. Bu süreçte de başkanımın belirttiği gibi genel yönetimde de, yerel yönetimde de AK Parti’nin başlattığı bir reform var. Özellikle belediyecilikte AK Parti yeni bir çağ açtı. Bu çerçevede AK Parti’nin belirlediği ve tecrübe ettiği, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yıllardır geliştirdiği bir belediyecilik anlayışı var. Biz hem yerelde, hem genelde iyi bir hayat standardı, güvenli bir ülke, güvenli ve temiz bir şehir sunabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yerel yönetimler ise vatandaşa direkt olarak dokunduğumuz alanlar. Biz nereye gidersek gidelim Referandum ile ilgili de olsa genel seçimlerle ilgili de olsa vatandaş hemen belediye hizmetlerine doğru yoğunlaşıyor” diye konuştu.

16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine dikkat çeken Milletvekili Yaşar, “Bu hep birlikte bir ucundan tuttuğumuz ülkeyi kalkındırma hamlesi. İnşallah 16 Nisan’dan sonra daha güzel bir evreye ve daha güzel bir bahara ulaşırız. Bu bahar bayramının da kutlu olmasını diliyorum. Nevruz bizim için anlamlı bir gün. Birlik ve beraberliğimizin sembolüdür. Nevruzu bugün Arnavutluk’tan, Makendonya’dan, Bosna’dan, Bulgaristan’dan, Romanya’dan Doğu Türkistan’a kadar, Mezopotamya’dan Orta Asya’ya kadar tüm milletler kutluyorlar. Bu da inşallah Türkiye’miz için yeni bir baharın müjdecisi olur” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Memur-Sen Malatya İl Temsilciği ve MÜSİAD Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.

Yaşar, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Malatya, bölge ve Türkiye için önemli bir sürecin içerisinde olduklarını ifade etti.

Türkiye’nin genel sosyolojisinin değiştiğine dikkat çeken Yaşar, “Bu ülkede artık kimse tek adamlık yapamaz. Yeni sistemle çok yakıtla az çalışan, üreten, hızı düşük bir makineden, az yakıtla çok hızlı hareket eden bir makine olacak” dedi.

Milletvekili Yaşar, yeni sistemin neler getireceğini anlatarak, şunları söyledi:

“Bu sistem uzlaşmayı millete havale ediyor. En marjinal parti bile cumhurbaşkanı adayı gösterirken yüzde 51’in kabulüne mazhar olacak, onun değerleriyle bütünleşecek, onunla ortaklaşacak bir aday göstermek zorunda. Aday profili bir kere millet merkezine taşınıyor. Bu sistemde merkeze millet geliyor.”

Yeni sistemle hükümet sistemine bir hareket kazandırılacağını dile getiren Yaşar, “Yeni yapıda karar mekanizması güçleniyor. Bütün yerlerde milli egemenliği hissediyoruz. Uzlaşma kültürü geliyor, ikili yapı ortadan kalkıyor, makine hızlı çalışıyor. Ekonomiden sosyolojiye, devletten özel sektöre, uluslararası ilişkilerden eğitime, sağlığa kadar birçok alanda hızlı bir döneme giriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ömer (6 yıl önce)
    güle güle....
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (6 yıl önce)
    he he....
    0
    0
    Yanıtla
  • ABDULAH (6 yıl önce)ömer isimli kullanıcı yorumuna
    nurettin yaşar malatyaya uğramayan sen hiç kimsenin işini görmeyen sen şimdi mi hatırladın malatya vekili olduğunu...Rahmetli erbakanın dediği gibi "Hadi ordan"
    0
    0
    Yanıtla