SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizi Yalnız Bırakmayın'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu kendi sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılacak olan Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular 3 puana şartlandı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Hayati Palancı yönetiminde yapılan antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Eren takımdan ayrı çalışırken, bu futbolcunun Kayseri Erciyesspor maçında oynayabileceği belirtildi.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan golcü futbolcu Serkan Turhan, ligde kalma umutlarını sürdürrüklerini belirterek, "Futbolda olmazsa olmaz diye bir şey yoktur. Bu pozisyonda olmak kimseyi mutlu etmiyor. Bu konumda olmamız hiç hoş olmayan bir durum. Maçlara gerçekten iyi başlıyoruz, ama yediğimiz bir golden sonra inanılmaz bir çöküş yaşıyoruz. Üzerimizde stres ve gerginlik de tüm bu olumsuzluklar birleşince kötü sonuçlar alınıyor. Ancak futbolda olmazsa olmaz diye bir şey yok. Kayseri Erciyesspor maçında alacağımız 3 puan bizi Kartalspor maçında finale götürür. Ben, Kartalspor maçını final maçı olarak görüyorum. Kendi adıma ciddi anlamda umutluyum. Kayseri Erciyesspor maçından alnımızın akıyla çıkacağız. O zaman bu takım küme düşer mi, düşmez mi ? Herkes görecek sezon sonunda" dedi.

Forvet oyuncusu olarak ilk girdiği pozisyonda golü bulmak istediğini ifade eden Serkan Turhan, "Her forvet oyuncusu girdiği ilk pozisyonda golü bulmak ister. Ancak bazı durumlarda da kötü gittiği zaman kötü gidiyor. Ama kötü gidecek diye bir şey de yok. Kayseri Erciyesspor maçında bir gol atarsak, takım kendisine gelir. Kayseri Erciyesspor maçını kazanıp, Kartalsspor maçında da final yaparsak, bizi destekleyenler ve takımın kümede kalması için elinden geleni yapanları sevindereceğiz, bizim arkamızda olmayanlar ve desteklemeyenler ise takım küme düşmeyince üzülecekler" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor'da forma giyen ağabeyi Evren Turhan'a karşı oynayacağının hatırlatılması üzerine, "Ben ağabeyimle de aynı takıma da oynadım ama onların konumu ilgilendirmiyor. Beni Malatyaspor'un konumu daha çok ilgilendiriyor. Kaybettiğimiz zaman takım olarak zor duruma düşeceğiz aynı durum onlar için de geçerli. Ben bunun farkındayım. Ağabeyim olur, babam olur, bu dakikadan sonra beni hiçbir şey ilgilendirmez" şeklinde cevap verdi.

Defans oyuncusu Turgay Koyuncu ise, uzun zamandır maç kazanamamanın stresini yaşadıklarını ifade ederek, "Haftalardır 3 puan alamadık. Kayseri Erciyesspor maçında bu şansızlığımızı kıracağımızı düşünüyoruz. Takım olarak buna inandık, inşallah hayırlısı olur. Futbolcu arkadaşlarımız ligde nasıl kalabiliriz bunun hesaplarını yapıyor. Arkadaşlarımızın hepsi ligde kalacaklarına inanıyor. Tabi ortada bir de gerçek var ki, bizim maç kazanmamız yetmeyecek, diğer takımların da puan kaybetmesi lazım. Biz elimizden geleni yaparak, 3 maçı da kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımız da bizleri yalnız bırakmasınlar ve desteklemeye gelsinler" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız