SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Açımızdan Çok Ciddi Bir Müsabaka"

0
Güncellendi - 2016-11-16 16:32:57
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, “Bizim açımızdan çok ciddi bir müsabaka. Eskişehir'le aramızda 9 puan var. Bunu korumak istiyoruz” dedi.

Tecrübeli teknik adam, Radyo Bilyoner’de, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Buz'un değerlendirmeleri şöyle:

“Hala stat konusu çözülmüş değil. Bizim için fark etmez. Her yerde oynarız. Ama planlama sıkıntı. Bizim açımızdan çok ciddi bir müsabaka. Eskişehir'le aramızda 9 puan var. Bunu korumak istiyoruz. Fikstür avantajında bahsediliyor. Bizim arkamızda Sivas, önümüzde Adana Demir var. Yani onlar da avantajlı ama bizim puanımız 25. Eskişehir'in tüm kadrosu çok kaliteli. Transferlerle yüzde yüz çıkmak istediklerini gösterdiler. Ama biz kazanmak istiyoruz.”

Radyo Bilyoner

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa (7 yıl önce)
    Hoca,doru,soyluyorsunuz,cok,kiritik,mac, Enaz,bir,puan,yeterli
    0
    0
    Yanıtla