SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Amacımız Hizmet"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:30:14
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya Kuluncak ilçesindeki seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Açılışta konuşma yapan AKP İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlere emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, “30 Mart’ta Kuluncak ilçesini AK Parti’nin belediyecilik alanındaki hizmet yüzü ile tanıştırmak istiyoruz. Bizim amacımız Malatya’ya hizmet, Kuluncak’a hizmet, Türkiye’ye hizmettir. Bizler hizmetleri sizlere getirmek istiyoruz. Belediyenin bizde olmaması, lokomotif görevi yapamaması nedeniyle kaybedilmiş yıllar var. Kuluncak’ın artık kayba tahammülü yok. AK kadrolar olarak kapı kapı, ev ev dolaşacağız hep beraber el ele, kol kola birlik ve beraberlik içerisinde 30 Mart’ta seçimde zaferle çıkacağız. Ak Parti belediyecilik anlayışında esnafımıza, üreticimize, vatandaşımıza, garibanımıza, hanım kardeşlerimize destek vardır. Nerede bir mazlum varsa AK Parti oradadır” dedi.

Bülent Tüfenkçi, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak” diyerek, Kuluncak ilçesinde hükümetin son bir yıl içinde yapılan yatırımlarını şöyle özetledi:

“Kuluncak ilçesine 8 derslikli ilköğretim okulu ile 6 daireli lojman yapımı sürüyor. İnşallah 22 Ekim 2014 tarihine kadar bitirilmiş olacaktır. Hekimhan-Kuluncak il yolunun 21. kilometresiyle 27.6 kilometresi arasındaki toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı yapılması işi 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle tamamlanmıştır. Bu iş için 2 Milyon 630 bin TL harcama yapılmıştır. Kuluncak ilçemizin Aşağıselimli Köyünün sulama tesisi tamamlama ve onarım projesinin tutarı 208 bin TL’dir. Bu işimizde 27 Mayıs 2014 tarihine kadar tamamlanacaktır.Kuluncak ilçemize DSİ tarafından Karaçayır ve Bıcır bölgesine gölet ve sulama inşaatının yapımına da bu yıl başlanılacaktır. Kuluncak ilçe merkezimizin de taşkınlardan korunması işinin ihalesi de tamamlanmıştır. Koruma işi için 2 bin 100 metre pere kaplamalı çift taraflı kargir istinat duvar inşaatı ve 2 adet köprü yapılacaktır. İktidar AK Parti, Büyükşehir AK Parti, inşallah Kuluncak ilçemizde AK Parti’li olacak.”

BUNDAN SONRA BU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır ise konuşmasında Malatya Belediyesi’nin hizmetlerine dair açıklamalar yaptı. Kuluncak ilçesinin Malatya Büyükşehir Belediyesi sınırlarına katıldığını anımsatan Ahmet Çakır, “Önce Malatya’nın bir ilçesiydiniz, artık 30 Mart’tan itibaren Malatya Büyükşehir’in ilçesisiniz. Bundan sonra bu yolda birlikte yürüyeceğiz. AK Parti’nin yerelde kalkınmışlığını herkes çok iyi biliyor. Bizler Malatya Belediyesi olarak 5 yılda ne işler yaptığımızı ortaya koyduk. Sizlerde görüyorsunuz ki hizmet AK Parti’nin işidir” diye konuştu.

AKP Kuluncak İlçe Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Boyraz ise konuşmasında, Kuluncak Belediyesi’ni Kuluncaklılarla birlikte yöneteceklerini söyledi.

“Efendilik değil, halka hizmetkar olacağım” diyen Boyraz, tüm Kuluncak halkından AKP’ye destek olmalarını talep etti.

YEŞİLYURT ZİYARETİ..

Bu arada Malatya Belediye Başkanı ve AKP’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, AKP Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın ve partililerle birlikte Yeşilyurt ilçesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, “30 Mart tarihinde vatandaş takdirinin en sağlıklı ve huzurlu şekilde sandığa yansıyacağını umuyoruz. Dileriz huzurlu ve güvenli bir ortamda seçimler gerçekleşir. En isabetli kararı halkımız verecektir. Sizlere de adaylığınızın başarı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ziyarette konuşan AKP’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat ise yerel seçimlerin Malatya’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti.

Daha sonra AKP heyeti, Yeşilyurt ilçe Ziraat Odası Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete katılan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Halka hizmet AK Parti ile olur. AK Parti’nin anlayışı insanlarla iç içe, beraber onların gönüllerine hitap eden anlayış vardır. Bu süreçte birlik beraberlik ve kardeşliğin en üst seviyede olması gerekiyor” dedi.

AKP’den Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat ise, “Yeşilyurt ilçesi Büyükşehir Yasası ile birlikte 30 Mart 2014 tarihinden sonra doğallığı ve yeşili korunarak gelişmiş, modern bir merkeze kavuşacak” diye konuştu.

Yeşilyurt İlçe Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz ise konuşmasında, geçtiğimiz hafta içerisinde vefat eden Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş’a Allah’tan rahmet diledi. Heyet son olarak, Yeşilyurt ilçe esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız