SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bizim Arabada Ölür Mölür!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valilik binası yanındaki belediye otobüs duraklarında, 1 kişinin bıçaklandığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Göğsünden yaralı olan vatandaş, hastaneye götürülmek üzere ekip aracına bindirildi. Ancak, burada bir polisin, "mevzuat" endişesi belirdi ve yaralının ekip otosundan indirilip, ambulansla hastaneye gönderilmesi gerektiğini arkadaşlarına anlattığı görüldü..

Valilik binasının yanındaki belediye otobüs duraklarında 1 kişinin bıçaklandığı ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, yaralıyı da zanlıyı da bulamadı. Çevrede uzun süre arama yapan ekipler daha sonra, kavgaya karışıp da göğsünden yara aldığı belirtilen İ.H. adlı şahsı kalabalık arasında bularak ekip otosuna getirdi. Diğer ekipler ise, eşgali alınan zanlıyı aramaya koyuldu.

Yaralı şahsın ekip otosuna bindirilmesinden sonra, olay yerindeki bir polis, yaralının olduğu ekip otosunun yanına gelerek, olayı görüntüleyen basın mensuplarının kameralarının da kaydettiği şekilde, "Bu adamı aşağıya indirin, ya da ambulansla hastaneye götürelim, ölür mölür" demesi karşısında diğer görevli polisler de yaralının ambulansla hastaneye götürüleceğini ve bıçak yarasının çok hafif olduğunu söyledi.

Bir süre ekip otosunda bekleyen şahıs, daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız