SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizim Bir Hedefimiz Var'

A- A+ PAYLAŞ

AKP yöneticileri ve milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor. Birlikte ya da ayrı gruplar halinde ilçeleri, köyleri dolaşan adaylar partilerine oy istediler.

AKP'nin çalışmalara ilişkin basın bülteni şöyle:

"Seçimde son günlere yaklaştıkça AK Parti milletvekili adayları ve parti teşkilatı çalışma hızını arttırdı. Gündüz sabahın ilk ışıklarıyla ilçelere yolculuk başlarken, bir taraftan da esnafla birlikte kepenk açarak kahvaltıyı birlikte yapan AK Kadrolar günün her dakikasını dolu dolu geçirdiler.

Seçimde sona doğru yaklaşırken, AK Parti milletvekili adayı Cemal Akın, günün ilk ışıklarıyla yola düşerek Kale İlçesine gitti. Kale’nin köylerini tek tek gezen Akın, köylülerin sorunlarını dinledi, notlar aldı.

Meclis İdare amiri ve 24. Dönem AK Parti milletvekili adayı Ömer Faruk Öz, Hekimhan’daydı. Büyük bir coşkuyla karşılanan Öz, belde ve köyleri gezerek seçimde destek istedi.

AK Parti MKYK üyesi, milletvekili ve 24. Dönem milletvekili aday adayı Öznur Çalık, televizyon kanalları, sakatlar derneği, otel ve bir hastaneyi ziyaret etti. Daha sonra ayakkabıcılar çarşısını ziyaret eden Çalık, halktan büyük ilgi gördü.

Hal Binası esnafıyla kahvaltı yapan AK Parti milletvekili adayları Mücahit Fındıklı ve Şanal Tosun, kahvaltıda esnafın sorunlarını dinleyerek, çözümleri konusunda bilgi verdiler. Esnaf, milletvekili adaylarından ‘altı sıfır’ yapmalarını istedi.

Merkezde kurumları ziyaret eden AK Parti milletvekili adayı Mustafa Şahin, kurumları rahatlatan AK Parti hükümetinin icraatlarını anlattı.

Akşam üç yerde mahalle toplantısı yapan AK Parti milletvekili adayları ve parti teşkilatı seçime sayılı günler kala halkla buluştu.

Akşamın ilk toplantısı Çöşnük’te yapıldı. Palulular Derneğinin organize ettiği toplantıya AK Parti MKYK üyesi, milletvekili ve 24. Dönem milletvekili aday adayı Öznur Çalık, milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Cemal Akın katıldılar.

Toplantıda konuşan Öznur Çalık, “Palulular Ak Partiye hep destek verdi. 2002’den 2011 yılına kadar yaşadığımız tüm seçimlerde, referandumlarda hep destek verdiler. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum ve başbakanımın söylediği bir sözü sizinle paylaşmak istiyorum. Başbakanımız diyor ki; ‘Türkiye hazır hedef 2023, Malatya hazır hedef 2023, Palulular hazır mı? İnşallah hep beraber çıktığımız bu kutlu yolda AK Parti, Malatya’da altıda altıyı alacak ve yine tek başına, daha da güçlenerek iktidara yürüyecek” dedi.

Akşamın diğer toplantısı Hidayet Mahallesinde yapıldı. Toplantıya AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti milletvekili ve milletvekili adayı Mücahit Fındıklı, AK Parti milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Şanal Tosun katıldı.

Toplantıda AK Parti hükümetinin 8 yıllık icraatlarını anlatan AK Parti milletvekili adayı Şanal Tosun, şu hatırlatmalarda bulundu: “İleri bir demokrasi, çocuklar için ücretsiz ders kitapları, teknolojiyle donatılmış okullar, hastane kuyruklarından çile çekmeksizin istediği hastaneye gidebilen ve istediği eczaneden ilaç alabilme imkânı, polis ve emniyet güçlerinden korku değil, güven duymaya, cebindeki paranın akşamdan sabaha erimediği enflasyonsuz bir hayat, bol sıfırlı değil, itibarlı bir para, duble yollar, otobanlar, hızlı trenler ve uçaklarla ulaşım imkanı, kendi uçağını, tankını, helikopterini yapabilen bir Türkiye, yasaksız ve vesayetsiz bir demokrasi. Milletine emreden değil, hizmet sunan bir devlet. Modern ve sınırsız internet bağlantılı okullar. Bitti mi? Hayır. Kademeli olarak elektronik kitaplar devreye girecek. Dolayısıyla masanın üzerindeki kitaplar tamamen ortadan kaldırılıyor” dedi.

Hidayet Mahallesinde AK Parti milletvekili adayı Mustafa Şahin, 12 Eylül’ü anlattığı konuşmasında, “50 tane solculardan astık, 50’de sağcıdan asalım dediler… Öyle bir hukuk anlayışı olur mu? Bunlar ancak zulümleri ile abat olmaya çalıştılar. Zulüm ile abad olunmayacağını bilemediler. İşte bugün bizim istemiş olduğumuz ülke bürokratik bir cumhuriyet değil, demokrasinin işlediği, hukuk anlayışının hakim olduğu, üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğünün hakim olduğu bir ülke istedik. Ama bunlar buna tahammül edemediler, çünkü birçoğunun eli kana bulaşmıştı. Evet, evlatlarımızın kanına bulaşmıştı onların elleri. Doğu ve Güneydoğuda kan akarken birileri o kandan beslendi. Diğerleri de gözyaşı ile beslendi. Biz diyoruz ki; ne kan aksın ne de gözyaşı” ifadelerini kullandı.

Hidayet Mahalle toplantısında AK Parti milletvekili ve milletvekili adayı Mücahit Fındıklı, ülkenin sürekli olarak korkularla yönetildiğini vurguladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bizleri korkuta korkuta parçalara ayırdılar ve bu ülkeyi öyle yönettiler… Seçim zamanları geldiğinde de ağzımıza bir parmak bal çalıp ülkenin hazinesini ve bankalarını, medya patronlarıyla hazinemizi ve kasamızı soydular. 2002’yi bir hatırlayın; kaç tane ilimizde doğalgaz vardı? 6 tane. Şu anda kaç yerde doğalgaz var 69 ilimizde. Peki, Avrupalı bu doğalgazı ne zamandır kullanıyor? 50 senedir kullanıyor. Peki, benim annem, benim kız kardeşime bu rahatlık neden çok görüldü? Ne zaman AK Parti iktidara geldi, hemen kolları sıvayarak çalışmalar başlattı ve kısa sürede halkımızı doğalgazla buluşturdu. İşte AK Parti’nin korkularla ülkeyi yönetmeye çalışanlardan farkı” dedi.

AK Parti teşkilatı seçim çalışması kapsamında günün son toplantısını Sarıcıoğlu Mahallesinde gerçekleştirdi. Burada da AK Parti sevgisi, Başbakan sevgisi halkı sokağa döktü. Havai fişeklerin atıldı. Sloganların ve alkışların eşliğinde konuşan milletvekili adaylarının sözleri mahalle sakinlerini gecenin geç saatlerine kadar dışarıda tuttu.

Sarıcıoğlu Mahallesindeki toplantıya AK Parti MKYK üyesi, milletvekili ve 24. Dönem milletvekili aday adayı Öznur Çalık ve milletvekili adayı Cemal Akın katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti milletvekili adayı Cemal Akın, AK Parti’nin diğer partilerden olan farkını anlattığı konuşmasında; “Şu muhteşem kalabalığı görünce Ak Partinin farkını anlıyorum. Ak Parti sizin kurmuş olduğunuz bir parti. Ak Parti sizin bağrınızda çıkmış olan bir parti. Gönlümüzden çıkmış olan bir parti. Sizin planlayıp arzu ettiğiniz ve kurmuş olduğunuz bir parti. Bizi diğer partilerden ayıran özelik işte budur. Bu partiyi siz kurdunuz ve her geçen seçimde de desteğiniz artarak devam ediyor” diyerek AK Parti’nin hedeflerini sıraladı. “Bizim bir hedefimiz var. Ak Partililerin bir hedefi var. Benim bir hedefim var. Biz özlemim var. Ben Türkiye’nin bir kolunun Kafkaslarda bir kolunun Balkanlarda olmasını istiyorum ve yönünü kıbleye çevirerek Ortadoğu’daki mazlum ezilen milletlerin hakkını savunan bir Türkiye istiyorum. Ve bunu da gerçekleştirmek için de canı gönülde hep beraber çalışacağız. Bu sosyal mukavele ve anayasa hepimizi temsil edecek, hepimiz kendimizi onda bulacağız. Bundan sonra öyle tedbirler getirilecek ki, akşam yatıp sabah kalktığınızda, ihtilal yapmak isteyenler artık yapamayacak.

Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan bunlara itibar etmedi. Sizin kendisine vermiş olduğunuz hakkı ve yetkiyi sonuna kadar kullandı, sonuna kadar da kullanacak; bundan rahat olun” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız