SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bizim Bu Duvarı Yıkmamız Lazım..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı (fotoğrafta ortadaki), yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara ve İstanbul’da yaptığı seyahatlere ilişkin bilgi verdi. Kantarcı, temasların çok olumlu geçtiğini duyurdu.

Federasyon genel kuruluna katılıp futbol camiasından birçok kişiyle bir araya geldiklerini belirten Kantarcı “Malatyaspor ve Futbol Federasyonu arasında çok kalın duvarlar gördüm. Bizim bu duvarları yıkmamız gerekiyor. Sayın Haluk Ulusoy ile görüşmemizde bu duvarları yıkmak için ilk adımı attık. Bütün yönetim kurulu üyeleriyle tek tek görüştük. Malatyaspor ile ilgili görüşlerinde çok olumlu değişiklikler olduğu kanaatindeyim. Federasyon ile ilişkilerimiz bundan sonra çok daha iyi gelişecek diye düşünüyorum” dedi.

Hikmet Karaman’la görüşmek için İstanbul’a geçtiklerini belirten Kantarcı “Hedefi olan kulüplerin en başta yapacağı iş, iyi bir hocayla çalışmaktır. İstanbul’a varmadan, karşı yakasına geçmeden Ankara’dan gelirken görüşmeye başladık. Kafamızdaki ilk isimlerden bir tanesiydi. Hocayı iyi tespit edemezseniz yarı yolda kalırsınız. Hikmet Karaman ismi Türk futbol kamuoyunda tartışılmaz bir isim. Futbol kariyerine kimsenin diyeceği bir şey yok. Kendisini ispatlamış bir hocamız. Futbol kariyerinin yanında hocamız hırsı, azmi, deneyim ve motivasyonu ile Malatyaspor’a çok şeyler katacağına inandığımız için hocamızla görüşmeye başladık ve anlaşmayı imzaladık. Hocamızdan çok şey bekliyoruz. Malatyaspor’a hayırlı olacaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.

Kantarcı, Karaman’ın isteği doğrultusunda Diyarbakırspor'dan Recep ve Konyaspor'dan Eray ile anlaşıldığını belirterek “Hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. En önemli transferi, Hikmet Karaman'ı transfer ederek yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

Öte yandan, Volkan'ın Bursaspor, Bilal'ın Ankaraspor'la anlaşmasından sonra Emrah'ın da Çaykur Rizespor'la anlaştığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız